Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015 14:15

Ολοκληρώνεται σήμερα το 2ο Σχολείο Τουρισμού

Γράφτηκε από την

Ολοκληρώνονται σήμερα το μεσημέρι οι εργασίες του 2ου Σχολείου Τουρισμού στην Καλαμάτα, το οποίο ξεκίνησε προχθές το απόγευμα στο "Elite City Resort".

Στο σχολείο συμμετέχουν περισσότερα από 600 άτομα από την Καλαμάτα και τη Μεσσηνία, καθώς επίσης από τη Σπάρτη, τη Μύκονο, το Γαλαξίδι, τις Σέρρες, τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, την Πάτρα, το Βόλο και τη Λάρισα. 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχουν γνωστοποιήσει οι διοργανωτές (ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος και το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Μεσσηνίας), τα μαθήματα σήμερα ξεκινούν στις 10 το πρωί με τη θεματική ενότητα "Γαστρονομία".

Εισηγητές είναι οι Δημήτρης Μελεμενής, Πάρις Κωστόπουλος και Στέλιος Μπαρμπέας. Η εν λόγω θεματική ενότητα θα ολοκληρωθεί σε δύο μέρη, και ακολουθεί στις 12.30 το μεσημέρι "Η εστίαση στην εποχή της κρίσης - Η απάντηση των επιχειρήσεων", με εισηγήτρια τη Μάγδα Πειστικού. Στη 1.15 το μεσημέρι ο Αντώνης Παρούσης παρουσιάζει τις "Βασικές αρχές κοστολόγησης τροφίμων και ποτών". 

Στις 2 μ.μ. οι εργασίες κλείνουν με συζήτηση και με τα συμπεράσματα από το τριήμερο Σχολείο Τουρισμού, ενώ θα γίνει και η απονομή των βεβαιώσεων συμμετοχής.