Δευτέρα, 04 Απριλίου 2011 14:52

Χονδρική προμήθεια φωτοβολταϊκών συστημάτων

Γράφτηκε από την
Χονδρική προμήθεια φωτοβολταϊκών συστημάτων

Το 1995 οι Kurt και Axel Krannich ιδρύσανε την εταιρεία Krannich Solartechnik. Οι αδελφοί Krannich εγκαθιστούσαν φωτοβολταϊκά συστήματα ισχύος από 1kWp έως 10kWp. Το 1999, με την έναρξη του “Προγράμματος των 100.000 στεγών” στην Γερμανία, η εταιρεία μετατράπηκε από εταιρεία εγκατάστασης σε εμπορική εταιρεία και αργότερα σε εταιρεία χονδρικής πώλησης φωτοβολταϊκών συστημάτων.
Στις αρχές του 2006 η εταιρεία συμπεριλήφθηκε στους 10 κορυφαίους προμηθευτές φωτοβολταϊκών συστημάτων στην Ευρώπη , αυξάνοντας τις εξαγωγικές της δραστηριότητες κατά 25%.
Το 2008 η εταιρεία μετονομάστηκε σε Krannich Solar GmbH. Η εξάπλωση του ομίλου στην παγκόσμια αγορά φωτοβολταϊκών είχε ως αποτέλεσμα την ίδρυση υποκαταστημάτων στην Ισπανία, στις ΗΠΑ, στην Ιταλία, στην Κορέα, στη Γαλλία, στην  Τσεχία, στο Βελγιο και στην Αγγλία.
Το 2007 ιδρύθηκε η Ελληνική Krannich Solar Μ.Ε.Π.Ε. με έδρα το Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, όπου μισθώθηκε ένα κτίριο αποθήκης και γραφείων συνολικής επιφάνειας 650 τ.μ. Το 2009 ιδρύθηκε το υποκατάστημα της Krannich Solar στην Αθήνα για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας στη Νότιο Ελλάδα και τα νησιά.
Η συνολική ισχύς που εγκαταστάθηκε από τον όμιλο κατά την διάρκεια του 2010, ανήλθε στα 280 MWp, με αποτέλεσμα η Krannich Solar να κατατάσσεται σήμερα στην πρώτη τριάδα των κορυφαίων προμηθευτών φωτοβολταϊκού εξοπλισμού στην Ευρώπη.
Η εκμετάλλευση της ηλιακής ενέργειας αποτελεί για την Krannich Solar μία υπεύθυνη και καινοτόμο δραστηριότητα. Η εταιρεία δραστηριοποιείται αποκλειστικά με τη χονδρική πώληση φωτοβολταϊκών συστημάτων και το πελατολόγιο της αποτελείται από εγκαταστάτες φωτοβολταϊκών σταθμών, εργολάβους, τεχνικές / κατασκευαστικές εταιρείες, ηλεκτρολόγους και καταστήματα λιανικής πώληση φωτοβολταϊκών συστημάτων.
Η Krannich Solar διαθέτει μία πλήρη γκάμα προϊόντων, η οποία αποτελείται από: φωτοβολταϊκά πάνελ, σταθερές και περιστρεφόμενες βάσεις στήριξης, μετατροπείς ρεύματος για διασυνδεδεμένα και για αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα, ρυθμιστές φόρτισης και συσσωρευτές.
Η εταιρεία είναι επίσημος διανομέας των προϊόντων: LUXOR, BOSCH, SUNTECH, YINGLI, CSG, AXITEC, SULFURCELL, SMA, KACO, KOSTAL, Power-One,  K2-Systems, DEGERenergie, Multi-Contact, HUBER+SUHNER, KBE, SOLINQ, STUDER, Phocos.
Πριν από κάθε προμήθεια οι αγοραστές της Krannich Solar διεξάγουν τους αυστηρότερους ποιοτικούς ελέγχους. Οποιοδήποτε προϊόν επιλέγεται να προστεθεί στην προϊοντική γκάμα της εταιρείας έχει προηγουμένως εξετασθεί εξονυχιστικά και έχει λάβει έγκριση ποιότητας.

Υπεύθυνη επικοινωνίας: Μαρία Γκιόκα
Krannich Solar Μ.Ε.Π.Ε.
Συγγρού 336, Καλλιθέα
17673, Αθήνα
Τηλέφωνο: 2109531040
Fax: 2109531041


NEWSLETTER