Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2015 12:19

Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας: Ο Γιάννης Καλογεράκης δίνει 4 διαλέξεις στη Καλαμάτα

Μια σειρά 4 δωρεάν διαλέξεων από τον δρ. Γιάννη Καλογεράκη διοργανώνει από αυτό το Σάββατο 1/8 έως και την Πέμπτη 6/8 το «Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας», στο ξενοδοχείο «Elite City Resort».

Ο δρ. Γιάννης Καλογεράκης είναι ένας από τους πιο εμψυχωτικούς ομιλητές σε διεθνές επίπεδο. Κατά την προηγούμενη παρουσία του στην Καλαμάτα (Μάρτιος 2015), στο πλαίσιο των εργασιών του 2ου «Σχολείου Τουρισμού», είχε μαγέψει και κατακτήσει ένα απαιτητικότατο κοινό 600 ατόμων που, εμφανώς συγκινημένο, τον αποθέωσε με τη λήξη της 4ωρης εισήγησής του!

Τώρα, σ' αυτή την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο που περνά η χώρα μας ακόμα και μέσα στη χαλαρή ραστώνη του Αυγούστου, οι διαλέξεις του δρ. Γιάννη Καλογεράκη μπορούν να αποτελέσουν έναυσμα για την επανεξέταση του τρόπου θεώρησης της καθημερινότητάς μας, τόσο στο οικογενειακό όσο και στο εργασιακό μας περιβάλλον.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των διαλέξεων είναι:

• Σάββατο 1/8, 8-10 μ.μ. "Χτίζοντας την μπράντα μας" (απευθύνεται κυρίως σε εργαζόμενους του τουριστικού τομέα, χωρίς να αποκλείεται η παρουσία των υπολοίπων).

• Κυριακή 2/8, 8-10 μ.μ. "Πώς να μεγαλώσετε έξυπνα παιδιά με την καρδιά σας (EQ, SQ, CQ)" (απευθύνεται κυρίως σε γονείς ή μέλλοντες γονείς, χωρίς να αποκλείεται η παρουσία άλλων)

• Τετάρτη 5/8, 8-10 μ.μ. "STRESSless (Time, Stress & Energy Management - Διαχείριση χρόνου, στρες και ενέργειας)" (απευθύνεται σε όλους).

• Πέμπτη 6/8, 8-10 μ.μ. "Πού είναι ο θεός όταν τον χρειάζομαι;" (απευθύνεται σ' όλους)

Η παρακολούθηση των διαλέξεων του δρ. Γιάννη Καλογεράκη τον Αύγουστο στην Καλαμάτα, είναι χωρίς κόστος στην ευγενική χορηγία του ξενοδοχείου «Elite City Resort» και της JMK. 

Για την είσοδο όμως απαιτείται προεγγραφή, με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

1. Στέλνοντας μήνυμα στο inbox στη σελίδα: Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας στο Facebook.

2. Στέλνοντας μήνυμα SMS στο κινητό 6975-715229.

3. Στέλνοντας e-mail στο kalamatatourism@gmail.com.