Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015 14:01

2 πτήσεις την εβδομάδα Λονδίνο - Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
2 πτήσεις την εβδομάδα Λονδίνο - Καλαμάτα

Οι συνθήκες είναι ώριμες ώστε να ξεκινήσουν 2 απευθείας πτήσεις γραμμής εβδομαδιαίως από Λονδίνο προς το αεροδρόμιο της Καλαμάτας. Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου μετά τη συνάντηση που είχαν στελέχη της με εκπροσώπους της British Airways.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση: “Δεδομένη πρέπει να θεωρείται και νέα πτήση charter από Σλοβενία μια φορά την εβδομάδα προς το αεροδρόμιο της Καλαμάτας από τον ερχόμενο Ιούνιο. Αντίστοιχα έγιναν συναντήσεις εργασίας με τον εκπρόσωπο των σημαντικών τουριστικών γραφείων στη Σκανδιναβική αγορά Primera Travel Group και Brava που σχεδιάζουν ανάπτυξη συνεργασίας στην περιοχή της Μεσσηνίας και του Τολού. Η συγκεκριμένη συνεργασία σε συνδυασμό με tour operator εξειδικευμένο στις ειδικές μορφές από το Γκέτεμποργκ θα ενισχύσουν σημαντικά την πτήση της Aegean από την Σκανδιναβία, μετά την απόφαση σημαντικού ελβετικού γραφείου το οποίο διαχρονικά στήριζε την πτήση, να κλείσει το παράρτημα της Σκανδιναβίας. Αντίστοιχες συναντήσεις με τουριστικά γραφεία της Μεγ. Βρετανίας έκαναν το σύνολο των συμμετεχόντων Πελοποννησίων επιχειρηματιών”. 

Η συνάντηση με τους εκπρόσωπους της British Airways έγινε στο περιθώριο της διεθνούς έκθεσης τουρισμού WTM στο Λονδίνο. Στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου φιλοξενήθηκαν 20 Πελοποννήσιοι επιχειρηματίες, οι οποίοι ήρθαν σε επαφή με τους εκπροσώπους της βρετανικής αγοράς και όχι μόνο, προωθώντας τις ελκυστικές τους προσφορές και τον προορισμό. Η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου και η εντεταλμένη σύμβουλος Τουρισμού Μεσσηνίας Αντωνία Μπούζα υποδέχθηκαν στο περίπτερο την αναπληρώτρια υπουργό Τουρισμού Ελενα Κουντουρά. 

 


NEWSLETTER