Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2011 15:02

Στην Costa Navarino το συνέδριο της "Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας"

Το 8ο Συνέδριο της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας στο  COSTA NAVARINO


Η Μεσσηνιακή Αμφικτυονία καλωσορίζει τους απόδημους της  Μεσσηνίας  που έρχονται και φέτος το καλοκαίρι στην πατρώα γη. Ήδη έχουν έρθει αρκετοί Μεσσηνιοι απόδημοι από Αμερική, Καναδά, Αυστραλία αλλά και από χώρες της Ευρώπης. Κατά τον Αύγουστο  αναμένονται να έρθουν και άλλοι.
Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να διεξαγάγει  το 8ο κατά σειρά συνέδριο στις 10 Αυγούστου. Το συνέδριο θα λάβει χώρα μάλιστα  στο παγκοσμίου πλέον φήμης COSTA NAVARINO. Η επιλογή αυτή ήταν μια πρόταση του αείμνηστου καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου, την οποία έρχεται να υλοποιήσει ο γυιός του κύριος Αχιλέας Κωνσταντακόπουλος
Ήδη έχουν Ταχυδρομηθεί οι προσκλήσεις προς τα μέλη που ζουν στο εξωτερικό και αποστέλονται οι προσκήσεις προς τα μέλη που κατοικούν στο εσωτερικό.
Επειδή πολλοί απόδημοι Μεσσήνιοι ενδεχομένως να μην ευρίσκονται στις χώρες τους στο εξωτερικό αλλά να ευρίσκονται για διακοπές στην Ελλάδα, με την παρουσα ενημέρωση τους παρακαλούμε τόσο αυτούς όσο και τους οικίους τους να ενημερωθούν για τη διεξαγωγή του 8ου συνεδρίου.
Τέλος επισημαίνουμε λόγω της διεξαγωγής του συνεδρίου στο COSTA NAVARINO, οι σύνεδροι πρέπει εγκαίρως να ενημερώσουν το Γραμματέα κ. Π. Μπαζίγο τηλ. 6977948911 ή τον Ταμία κ. Ι. Πράνταλο τηλ. 6973327267, για τη συμμετοχή τους,  λόγω της αυστηρότητας που θα υπάρχει στο ξενοδοχείο την περίοδο αυτή, οπου θα έχει κατακληστεί από πολλές και σημαντικές προσωπικότητες.

Ο Πρόεδρος                Ο Γραμματέας\ς
Δημ. Δρακος                Παν. Μπαζίγος