Σάββατο, 25 Απριλίου 2020 15:34

Νέα πρωτοβουλία του Σχολείου Τουρισμού: “Πάμε Καλαμάτα” - Αυθεντική καλοκαιρινή απόδραση

Νέα πρωτοβουλία του Σχολείου Τουρισμού: “Πάμε Καλαμάτα” - Αυθεντική καλοκαιρινή απόδραση

 

Μια νέα εθελοντική πρωτοβουλία για την αναγνώριση της Καλαμάτας ως της αυθεντικής καλοκαιρινής απόδρασης που μας αξίζει, με σύνθημα “Πάμε Καλαμάτα”, αναλαμβάνει το τοπικό Σχολείο Τουρισμού σε συνεργασία με το Δίαυλο Καινοτομίας Πολιτισμού και Τεχνολογίας "Ο Σπόρος".

Η σχετική ανακοίνωση για την εν λόγω δράση του Σχολείου Τουρισμού Καλαμάτας αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

«Εμείς, οι άνθρωποι της Καλαμάτας, γινόμαστε μια παρέα και προσκαλούμε τους φίλους και γνωστούς μας να επισκεφτούν τον τόπο μας. Μέσα από κάθε δοκιμασία, οφείλουμε να βγαίνουμε δυνατότεροι... Παρά τις δυσκολίες, που κάποιες στιγμές μοιάζουν ανυπέρβλητες, είμαστε αισιόδοξοι ότι το τουριστικό προϊόν του τόπου μας - με τη δική σας πάντοτε συμπαράσταση από την οποία άλλωστε αντλούμε έμπνευση και δύναμη- μπορεί να βγει ενισχυμένο. Η πρωτοβουλία “Πάμε Καλαμάτα” έχει καθαρά εθελοντικό χαρακτήρα και στόχο να επικοινωνήσει -με τη μέγιστη ένταση και σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια- τις ελκυστικές εικόνες του τόπου μας, προβάλλοντας την Καλαμάτα και την ευρύτερη περιοχή ως τον ιδανικότερο προορισμό για τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές των Ελλήνων!

Σύμμαχοί μας…

- Οι τοπικές επιχειρήσεις του τόπου μας που θα προσφέρουν δώρα σε online διαγωνισμούς που θα πραγματοποιούνται ανά διαστήματα.

- Οι επαγγελματίες αλλά κι ερασιτέχνες φωτογράφοι, που θα τροφοδοτούν με χαρακτηριστικές φωτογραφίες και video τα κοινωνικά δίκτυα που αξιοποιεί η πρωτοβουλία του “Πάμε Καλαμάτα”.

Ολοι μας όμως μπορούμε να συμβάλουμε στην κοινή αυτή προσπάθεια!Δημοσιοποιούμε και κοινοποιούμε το παραπάνω οπτικό υλικό, μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς που διατηρούμε στα social media (Facebook και Instagram).

Facebook Page: fb.me/pamekalamatatora.

Instagram: @pamekalamata

e-mail: pamekalamatatora@gmail.com

Τηλέφωνα επικοινωνίας: Κωνσταντίνος Ανδριανόπουλος: 6975-715229, Ανδρέας Ζαγάκος: 6982-301817, Ηλίας Καλφακάκος: 6948-274455».