Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2020 10:40

Διακοπές στη Μεσσηνία για την Άννα Βίσση - Η συνάντηση με τον Αντώνη Ρέμο (Βίντεο+φωτο)

Γράφτηκε από την

Χαρούμενες οικογενειακές στιγμές στην Costa Navarino περνά τις τελευταίες μέρες η Άννα Βίσση η οποία απολαμβάνει τις διακοπές της με τα δύο της εγγόνια και την κόρη της.

Με τη Σοφία Καρβέλα να μένει μόνιμα με τον σύζυγο και τα παιδιά τους -Νίκο και Νέστορα- στην Αμερική, δεν είναι πολλές οι ευκαιρίες που έχουν για να περάσουν χρόνο όλοι μαζί στην Ελλάδα.

Γι' αυτό και η Άννα Βίσση δεν έχασε την ευκαιρία να παίξει με έναν από τους εγγονούς της, αναρτώντας ένα βίντεο που έχει γίνει viral. Μέσα σε λίγες ώρες, το βίντεο συγκέντρωσε χιλιάδες views, ενώ πολλά ήταν τα κολακευτικά σχόλια τόσο για τον μικρό, όσο και για την χαλαρή διάθεση της αγαπημένης τραγουδίστριας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Heart beats ❤️ ... @costanavarino

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Vissi (@annavissiofficial) στις

Η ίδια, δεν παρέλειψε να παρακολουθήσει τον τελικό του Champions League ανάμεσα στη Παρί Σεν Ζερμέν και την Μπάγερν Μονάχου...

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Third Eye for Champions league Final !... @madebyzoek #eye #militaryjacket #handpainted #summeritis # @costanavarino

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Vissi (@annavissiofficial) στις

Παράλληλα, στο γνωστό resort της Μεσσηνίας βρέθηκαν o Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ όπου πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές μαζί με φίλους τους.

Στην Costa Navarino μάλιστα, είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν και την Άννα Βίσση. Το γνωστό ζευγάρι δείπνησε το βράδυ του Σαββάτου με την Ελληνίδα σταρ αλλά και με την παρέα του. Ανάμεσα τους ήταν ο Κώστας Πηλαδάκης με τη σύντροφό του Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, ο Χάρης Σιανίδης, ο Νίκος Γεωργιάδης και η Σοφία Καρβέλα.