Πέμπτη, 09 Μαϊος 2013 07:30

Mε το "Βιτσέντζος Κορνάρος": Καλαμάτα - Κρήτη από 15 Ιουνίου

Γράφτηκε από τον

Την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Καλαμάτας με την Κίσαμο της Κρήτης -μέσω Κυθήρων- εγκαινιάζει για το φετινό καλοκαίρι από το Σάββατο 15 Ιουνίου το επιβατικό - οχηματαγωγό "Βιτσέντζος Κορνάρος" της ΛΑΝΕ (Λασιθιώτικη Ακτοπλοϊκή Ναυτιλιακή Εταιρεία).

 

Οπως δήλωσε στην "Ε" ο ναυτιλιακός πράκτορας Βασίλης Μανιάτης, τα δρομολόγια του πλοίου θα γίνονται κάθε Σάββατο και  -σύμφωνα με την ενημέρωσή του- θα διαρκέσουν ώς τις 8 Σεπτεμβρίου.

Το πλοίο, ειδικότερα, θα ξεκινά από την Κίσαμο στις 2.30 το μεσημέρι του Σαββάτου, θα φθάνει στην Καλαμάτα στις 11.40 τη νύχτα και θα αποπλέει 20 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου προς Κυριακή -ενώ ο κατάπλους στην Κίσαμο, μέσω Κυθήρων, θα γίνεται στις 9.30 το πρωί της Κυριακής.

Οι τιμές των εισιτηρίων, συνέχισε ο Β. Μανιάτης, είναι ιδιαίτερα χαμηλές -23 ευρώ το άτομο για κατάστρωμα και 57 ευρώ για τα Ι.Χ.- ενώ πιθανότατα και μέσα στην επόμενη εβδομάδα να ανακοινωθούν και οι τιμές για τις καμπίνες.

Ο ίδιος πρόσθεσε, καταλήγοντας, ότι οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με το ναυτιλιακό - τουριστικό γραφείο που διατηρεί στο λιμάνι της Καλαμάτας.

Β.Γ.Μ.