Σάββατο, 13 Ιουλίου 2013 13:09

House2book.com: Διακοπές "πιο φθηνά, πιο privé, πιο άνετα"

Γράφτηκε από τον

 

Πόσες φορές έχετε προβληματιστεί για το πού και πώς θα κάνετε διακοπές, αλλά και για τη σχέση ποιότητας – αξίας (value for money) του καταλύματος που θα επιλέξετε. H ηλεκτρονική πλατφόρμα House2book έρχεται πλέον να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο μπορεί κανείς να διαλέξει το κατάλληλο για αυτόν και την παρέα του κατάλυμα σε τιμές που σίγουρα δεν θα τις περιμένατε.

 

Μία ομάδα νέων επιχειρηματιών μεταξύ των οποίων και ο Καλαματιανός Κωνσταντίνος Σώτηρας δημιούργησαν την πρώτη ελληνική online πλατφόρμα διαχείρισης κρατήσεων μέσω της οποίας μπορούν να εξυπηρετηθούν τόσο οι επισκέπτες, όσο και οι ιδιοκτήτες των καταλυμάτων. Ιδιαίτερα στους ιδιοκτήτες δίνεται η δυνατότητα δωρεάν καταχώρισης του καταλύματός τους, είτε ακόμα και της κατοικίας τους σε κάποιο τουριστικό μέρος, την οποία λόγω της δεδομένης οικονομικής συγκυρίας δεν χρησιμοποιεί πια. Αποτελεί ουσιαστικά μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για αξιοποίηση της ιδιοκτησίας τους μέσα στην κρίση. Η διαδικασία είναι απλή. Ο ιδιοκτήτης πραγματοποιεί δωρεάν εγγραφή στην ιστοσελίδα House2book.com δημιουργώντας ουσιαστικά το προφίλ του καταλύματός του με φωτογραφίες και λεπτομέρειες για αυτό. Μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας που πλέον περιλαμβάνει μία σειρά καταλυμάτων διαφόρων κατηγοριών από όλη την Ελλάδα, δίνεται η δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί να διαμείνει σε ένα από τα καταλύματα, να δει, να συγκρίνει και τελικά να επιλέξει το καταλληλότερο για τα γούστα του και φυσικά την... τσέπη του. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα εκτός των άλλων ενδείκνυται και για ενοικίαση καταλυμάτων για διάστημα μεγαλύτερο από το συνηθισμένο των διακοπών.

Ο συγκεκριμένος τρόπος για την οργάνωση των διακοπών είναι ιδιαιτέρως συνηθισμένος σε πολλές χώρες του εξωτερικού και η ομάδα του House2book επιχειρεί πλέον να τον... εισάγει και στην ελληνική αγορά. Σύμφωνα μάλιστα με στοιχεία του ΕΟΤ μέσα στο 2012 σημειώθηκε αύξηση 380% στη ζήτηση τουριστών για ιδιωτικά καταλύματα στην Ελλάδα, γεγονός που δείχνει ότι υπάρχουν πολλές προοπτικές. Ενθαρρυντικά είναι μάλιστα τα πρώτα δείγματα προσφοράς και ζήτησης.

Το House2book.com μάλιστα επιχειρεί να δώσει βάση όχι μόνο στις κλασικές ελληνικές διακοπές σε παραθαλάσσια μέρη, αλλά και στην “αδικημένη” ορεινή Ελλάδα. 

Στόχος της συγκεκριμένης προσπάθειας είναι οι διακοπές “πιο φθηνά, πιο privé πιο άνετα”.

 

Πληροφορίες: www.house2book.com

Email: info@house2book.com

 

Τηλέφωνο: 211 8001118