Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 08:41

Οι σύγχρονοι επισκέπτες επιλέγουν όλο και πιο συχνά ιδιωτικά διαμερίσματα

Γράφτηκε από την

 

Η InnFaith Hospitality Management είναι Πρωτοπόρος Εταιρία Διαχείρισης και Προώθησης Τουριστικών καταλυμάτων.

Με γραφεία και φυσική παρουσία σε Καλαμάτα, Αθήνα και Θεσσαλονίκη, συνδυάζει την εξωστρέφεια με την εμπειρία δεκαετιών στο χώρο του τουρισμού. Δραστηριοποιείται στην κερδοφόρα εκμετάλλευση Villas and Suites, Τουριστικών Κατοικιών και Boutique Hotels.

Οι σύγχρονοι επισκέπτες επιλέγουν όλο και πιο συχνά ιδιωτικά διαμερίσματα, κατοικίες, Suites και Villas για την διαμονή τους, αναζητώντας περισσότερη ελευθερία, ιδιωτικότητα και αλληλεπίδραση με τους ιδιοκτήτες και κατοίκους κάθε περιοχής. Παρότι υπάρχει μεγάλη ζήτηση για ενοικιάσεις καταλυμάτων διακοπών, υπάρχει επίσης μεγάλη προσφορά και μία από τις κύριες προτεραιότητες  είναι να κάνετε το κατάλυμά σας να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα για να τραβήξετε την προσοχή ενός πιθανού επισκέπτη. Ταυτόχρονα, πρέπει να εξισορροπήσετε όλες τις εργασίες  που συνεπάγεται η λειτουργία  ενός καταλύματος.

Για παράδειγμα,  να διαχειρίζεστε κρατήσεις, να ορίζετε τιμές για υψηλές και χαμηλές περιόδους, να είστε διαθέσιμοι για τυχόν καταστάσεις έκτακτης ανάγκης επισκεπτών και ούτω καθεξής.

Η ερώτηση που απασχολεί όλο και περισσότερους ιδιοκτήτες ακινήτων είναι: « Αξίζει να μετατρέψω ένα Ακίνητο Διαμονής σε Τουριστικό Κατάλυμα?»

 Στην Innfaith Hospitality Management  τεκμηριώνουμε την δυνατότητα μετατροπής ενός ακινήτου σε τουριστικό κατάλυμα και σας υποστηρίζουμε στην απόκτηση κρατήσεων και  εσόδων.

  • Σχεδιάστε με επιτυχία την  δημιουργία και λειτουργία ενός κερδοφόρου τουριστικού καταλύματος
  • Επωφεληθείτε από τις νέες τάσεις στον Τουρισμό
  • Δημιουργήστε έσοδα και κερδοφορία
  • Χρησιμοποιήστε εργαλεία τεχνολογίας για να  αποκτήσετε κρατήσεις  
  • Βελτιώστε την κουλτούρα φιλοξενίας & των υπηρεσιών σας
  • Προσφέρετε καινοτόμα προϊόντα & υπηρεσίες φιλοξενίας
  • Αυξήστε την ανταγωνιστικότητα της τουριστικής σας επιχείρησης

Επικοινωνήστε μαζί μας

https://innfaith.com/

https://www.facebook.com/innfaithhospitality/