Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023 10:01

Η InnFaith Hospitality Management είναι πρωτοπόρος εταιρία διαχείρισης και προώθησης τουριστικών καταλυμάτων

Γράφτηκε από την
Η InnFaith Hospitality Management είναι πρωτοπόρος εταιρία διαχείρισης και προώθησης τουριστικών καταλυμάτων

 

Με γραφεία και φυσική παρουσία σε Καλαμάτα, Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η InnFaith Hospitality Management συνδυάζει την εξωστρέφεια με την εμπειρία δεκαετιών στο χώρο του τουρισμού, των πωλήσεων και κρατήσεων.

Δραστηριοποιείται στην κερδοφόρα εκμετάλλευση Villas and Suites, Τουριστικών Κατοικιών και Boutique Hotels. Συχνά οι ιδιοκτήτες ακινήτων διαμονής βρίσκονται μπροστά στην απόφαση - δίλημμα αν θα μετατρέψουν το ακίνητό τους σε εκμετάλλευση τουριστικής κατοικίας διακοπών. Επίσης, η λήψη απόφασης επένδυσης και δημιουργίας εξ αρχής μιας τουριστικής κατοικίας ή μονάδας δημιουργεί προβληματισμούς και εγείρει ερωτήματα.

Ερωτήματα όπως για παράδειγμα το εάν θα είναι κερδοφόρα, τι αποδίδει καλύτερα η βραχυχρόνια ή η μακροχρόνια ενοικίαση, εάν υπάρχει ο χρόνος, οι απαραίτητες γνώσεις και η εμπειρία για τη διαχείριση του ακινήτου ή το πως να αποτραπούν τυχόν φθορές του καταλύματος από τους επισκέπτες.

Είναι σύνηθες οι ιδιοκτήτες να μην τολμούν να ξεκινήσουν την τουριστική εκμετάλλευση ακινήτων (παρόλο που θα μπορούσε να δημιουργήσει σημαντικό εισόδημα) επειδή δεν έχουν τις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις. Στην InnFaith Hospitality Management σας υποστηρίζουμε άμεσα και με συνέπεια:

  • Στο να ξεκαθαρίσετε μέσα από αξιόπιστη αξιολόγηση τις αμφιβολίες σας και στο να δημιουργήσετε μία κερδοφόρα τουριστική ενοικίαση του ακινήτου σας
  • Στην απόκτηση πωλήσεων και κρατήσεων μέσα από εκτεταμένα δίκτυα συνεργατών μας
  • Στην δημιουργία καταχώρησης και την κερδοφόρα χρήση ηλεκτρονικών πλατφορμών και προγραμμάτων κρατήσεων
  • Στην παρουσίαση ελκυστικής εικόνας φιλοξενίας του καταλύματος σας έτσι ώστε να μεγιστοποιήσετε τις κρατήσεις σας.
  • Στον σχεδιασμό, δημιουργία ή και την ανακαίνιση ενός καταλύματος και την μετατροπή του σε πηγή εσόδων

Λειτουργούμε για εσάς σαν μια ομάδα συνεχούς υποστήριξης και γινόμαστε συνοδοιπόροι σας στην επίτευξη της κερδοφόρας απόδοσης του τουριστικού καταλύματος σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

InnFaith Hospitality Μanagement

T: + 30 6946407757

https://innfaith.com

facebook.com/innfaithhospitality


NEWSLETTER