Σάββατο, 01 Απριλίου 2023 17:35

Σε πλήρη εξέλιξη οι προετοιμασίες για το TBEX Europe 2023 – Peloponnese

Γράφτηκε από την
Σε πλήρη εξέλιξη οι προετοιμασίες για το TBEX Europe 2023 – Peloponnese

 

Σε σύσκεψη για την  προετοιμασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου εν όψει του διεθνούς συνεδρίου TBEX Europe 2023 – Peloponnese, τον ερχόμενο Μάιο προήδρευσε προχθές  περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.

Το διεθνές εν λόγω συνέδριο Online Travel Media, με έδρα την Καλαμάτα θα εξακτινωθεί σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου -και όχι μόνο- από τις 8 μέχρι και τις 11 Μαΐου.

Στη  σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Αννα Καλογεροπούλου και υπηρεσιακά στελέχη από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, διαπιστώθηκε ότι η προετοιμασία εξελίσσεται με εξαιρετικά ικανοποιητικούς ρυθμούς, ενώ στην όλη προσπάθεια συμμετέχουν πολλοί φορείς, καθώς η διεθνής αυτή συνάντηση αποτελεί -όπως τονίστηκε- “ίσως τη μεγαλύτερη ενέργεια τουριστικής προβολής στην Ελλάδα τον φετινό χρόνο”.

Το TBEX είναι το μεγαλύτερο συνέδριο και εκδήλωση δικτύωσης για travel bloggers, δημοσιογράφους ταξιδιωτικού ρεπορτάζ, δημιουργούς περιεχομένου social media, τις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές εταιρείες και επαγγελματίες του κλάδου. Ηδη, όπως έγινε γνωστό, έχουν εγγραφεί εκατοντάδες σύνεδροι, ενώ ολοένα και εντείνεται το ενδιαφέρον εκπροσώπων online travel media, επιδραστικών bloggers και δημιουργών περιεχομένου από όλον τον κόσμο, καθώς και στελεχών Οργανισμών Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER