Σάββατο, 15 Απριλίου 2023 09:35

Η InnFaith Hospitality Management σας συστήνει τα «Trochalo Villas»

Η InnFaith Hospitality Management σας συστήνει τα «Trochalo Villas»

 

Η InnFaith Hospitality Management σας συστήνει τα «Trochalo Villas», ενός καταφύγιου φιλοξενίας και απόδρασης από την έντονη καθημερινότητα στη Στούπα της Μεσσηνιακής Μάνης

Τα Trochalo Villas δημιουργούν ένα περιβάλλον Φιλοξενίας που απαρτίζεται από επτά ιδιωτικές Βίλες με ιδιωτική πισίνα και προσωπικό κήπο, τοποθετημένες αρμονικά και με σεβασμό στο φυσικό τοπίο και ιστορικό περιβάλλον της εκπληκτικής ομορφιάς Μεσσηνιακής Μάνης.

  • Δημιουργημένες με έμπνευση, ενσωματώνουν αρχιτεκτονικά στοιχεία του περιβάλλοντος της Μάνης, παρέχουν ιδιωτικότητα και δημιουργούν την αίσθηση γαλήνης.
  • Τοποθετημένες στον χώρο στην πλαγιά πίσω από το όμορφο παραθαλάσσιο χωριό της Στούπας, στην χερσόνησο της Μεσσηνιακής Μάνης, ατενίζουν το απέραντο γαλάζιο προσφέροντας εκπληκτική θέα στους ελαιώνες και τον Μεσσηνιακό Κόλπο αντανακλώντας την μοναδική ταυτότητα του τοπίου.
  • Οι υπηρεσίες φιλοξενίας των «Trochalo Villas» είναι σχεδιασμένες να ανταποκρίνονται στον μοναδικό χαρακτήρα και τις προσδοκίες των επισκεπτών/φιλοξενούμενών μας με εξατομικευμένο τρόπο προσφέροντας εμπειρίες χαλάρωσης από την ένταση της καθημερινότητας και ευχάριστες αναμνήσεις διακοπών.

Τα Trochalo Villas προσφέρουν στους επισκέπτες τους την πεμπτουσία της πολυτελούς και διακριτικής φιλοξενίας, όπως αυτή ορίζεται σήμερα. Ενα καταφύγιο φιλοξενίας, διακριτικής κομψότητας και αυθεντικότητας της Μεσσηνιακής Μάνης. Καλώς ήλθατε στον μοναδικό κόσμο φιλοξενίας των Trochalo Villas.

 

* Η InnFaith Hospitality Management είναι πρωτοπόρος εταιρεία διαχείρισης και προώθησης τουριστικών καταλυμάτων.

* Στην InnFaith Hospitality Management λειτουργούμε σαν μια ομάδα συνεχούς υποστήριξης και γινόμαστε συνοδοιπόροι σας στην επίτευξη της κερδοφόρας απόδοσης του τουριστικού καταλύματός σας.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

InnFaith Hospitality Μanagement

T: + 30 6946407757

https://innfaith.com

www.facebook.com/innfaithhospitality