Παρασκευή, 25 Μαϊος 2018 16:26

120.000 ευρώ για έργα αγροτικής οδοποιίας στο Δήμο Καλαμάτας

120.000 ευρώ για έργα αγροτικής οδοποιίας στο Δήμο Καλαμάτας

Εργο συντήρησης αγροτικής οδοποιίας, προϋπολογισμού 120.000 ευρώ, προγραμματίζει για φέτος ο Δήμος Καλαμάτας. Στην προχθεσινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε την κατάρτιση των όρων και τη σύνταξη της διακήρυξης, σε κλίμα αντιπαράθεσης.

Στη συζήτηση που έγινε, οι σύμβουλοι της μειοψηφίας εξέφρασαν επιφυλάξεις, γιατί δεν υπάρχει ενημέρωση για το πού και ποιες παρεμβάσεις θα γίνουν, ενώ ο σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Δημήτρης Φαββατάς έκανε λόγο για εξυπηρέτηση κομματικών - πολιτικών φίλων, με τις παρεμβάσεις στους αγροτικούς δρόμους.

“Μυρωδιά δεν πήρε ο κ. Φαββατάς πώς γίνονται τα έργα”, απάντησε ο Νίκος Μπασακίδης και ο αντιδήμαρχος Παύλος Μπουζιάνης ανέφερε ότι “αυτά που μας κατηγορεί, ρουσφέτια έχει κάνει ο ίδιος στο Δήμο Θουρίας. Βλέπει τον καθρέφτη του”.

Ο αντιδήμαρχος - πρόεδρος της επιτροπής Θανάσης Ηλιόπουλος έκανε λόγο για λαϊκισμό και παρατήρησε πως “ποτέ δεν θα είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Είμαστε σε συνεννόηση με τα τοπικά συμβούλια για τις εργασίες που θα γίνουν”.

Ο αντιδήμαρχος - αρμόδιος για την αγροτική οδοποιία Γιάννης Αδαμόπουλος ανέφερε ότι “βρισκόμαστε στην εποχή των μνημονίων”, χαρακτήρισε αδιανόητα αυτά που ακούει και παρέπεμψε στους προέδρους και την τοπική κοινωνία για τις παρεμβάσεις στους αγροτικούς δρόμους.

Ο σύμβουλος της “Λαϊκής Συσπείρωσης” Τάσος Νιάρχος είπε ότι “η κατάσταση στους αγροτικούς δρόμους δεν είναι καλή. Η δημοτική αρχή δεν έχει δώσει το βάρος που θα έπρεπε”.

Ο σύμβουλος της μειοψηφίας Μιχάλης Αντωνόπουλος έκανε λόγο για σκοπιμότητες, αλλά αναγνώρισε ότι “η δημοτική αρχή βάζει το χέρι στην τσέπη”.

Γ.Σ.