Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2019 08:13

Παίρνει μορφή ο κόμβος “Φωτεινή” στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον

 

Στην τελική ευθεία μπαίνει το έργο του κυκλικού κόμβου στο ξενοδοχείο “Φωτεινή”, στη διασταύρωση Ναυαρίνου, Λακωνικής και του κεντρικού επαρχιακού δρόμου της Μάνης.

Οι εργασίες προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς, ενώ σήμερα αναμένεται να πέσει η πρώτη στρώση ασφάλτου μπροστά από το ξενοδοχείο και αύριο πιθανότατα θα ξεκινήσει η διαμόρφωση του κύκλου του κόμβου.

Χθες συνεργείο της Cosmote τακτοποίησε και τις τελευταίες εκκρεμότητες στο σημείο του έργου. Αυτές τις μέρες, λόγω των εργασιών, ταλαιπωρούνται περισσότερο οι οδηγοί που κινούνται από τη Λακωνικής προς τη Βέργα και όσοι στρίβουν για να μπουν στην Καλαμάτα μέσω της Ναυαρίνου.

Στόχος του εργολάβου και της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας -επιβλέπουσας υπηρεσίας- είναι ο κόμβος να είναι κυκλοφορήσιμος πριν τις 20 Ιουλίου, για να μην προκληθούν κυκλοφοριακά προβλήματα και ταλαιπωρία του κόσμου μέσα στην κορύφωση της φετινής τουριστικής περιόδου.

Οι οδηγοί που κινούνται στο σημείο του έργου και είναι πολλοί αυτή την περίοδο, πρέπει να δείχνουν υπομονή και προσοχή μέχρι την ολοκλήρωση του έργου.

Γ.Σ.