Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2016 11:04

Ο Κατσίβελας στην Αθήνα για τα Αστυνομικά Τμήματα της Τριφυλίας 

Γράφτηκε από τον

Με το γενικό γραμματέα Δημόσιας Τάξης του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Δημήτρη Αναγνωστάκη θα συναντηθεί σήμερα αντιπροσωπεία του Δήμου Τριφυλίας με επικεφαλής το δήμαρχο Παναγιώτη Κατσίβελα.

Αντικείμενο της συνάντησης είναι η προωθούμενη αναδιάρθρωση των αστυνομικών τμημάτων, που ως γνωστό στην περιοχή της Τριφυλίας φέρνει το κλείσιμο των Αστυνομικών Τμημάτων Φιλιατρών και Κοπανακίου και του Τμήματος Τροχαίας Κυπαρισσίας. 

Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για τις 12 το μεσημέρι και σε αυτή από την πλευρά του δήμου θα συμμετέχουν ακόμη ο αντιδήμαρχος Δ.Ε. Φιλιατρών Βασίλης Παπαθεοδοσίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Σαρματζής, Γιώργος Ασημακόπουλος, Χαράλαμπος Καλογερόπουλος όπως και ο πρόεδρος της Δ.Κ. Φιλιατρών Χαράλαμπος Καναλουπίτης, οι οποίοι αναμένεται να επικεντρωθούν στο μείζον ζήτημα που έχει προκύψει για την πόλη των Φιλιατρών από το σχεδιαζόμενο κλείσιμο του Αστυνομικού Τμήματος και τις αντιδράσεις που υπάρχουν.

Ο δήμαρχος θα τονίσει και τα γενικότερα ζητήματα που δημιουργούνται και στις άλλες περιοχές του δήμου από την κατάργηση των εκεί τμημάτων.

Κ.Μπ.