Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016 19:04

Υπεύθυνοι για την ιστοσελίδα του Δήμου Τριφυλίας 

Γράφτηκε από τον

Υπεύθυνοι για την ιστοσελίδα του Δήμου Τριφυλίας

Υπεύθυνους για τη συνεχή ενημέρωση και υποστήριξη της ιστοσελίδας του Δήμου Τριφυλίας όρισε ο δήμαρχος Παναγιώτης Κατσίβελας, με απόφασή του που αναρτήθηκε στη "Διαύγεια" του δήμου.

Υπεύθυνοι για την ενημέρωση και υποστήριξη ορίστηκαν οι ειδικοί συνεργάτες του δημάρχου Αθανασία Κανελλοπούλου, Φωτεινή Λυμπεροπούλου, Ευρυδίκη Αλεξανδροπούλου, Ιωάννης Γούγουλας και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Φωτεινή Στυλιανού Δ.Ε. Διοικητικού.

Πάντως μέχρι τώρα, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα, το πόρταλ του δήμου βρίσκεται υπό ανακατασκευή και η παρούσα έκδοση αφορά στην κάλυψη τρεχουσών αναγκών, ενώ και οι ενημερώσεις που γίνονται σε αυτή με δελτία Τύπου ή ανακοινώσεις είναι ελάχιστες, κάτι που ελπίζουμε να βελτιωθεί.

Κ.Μπ.