Σάββατο, 29 Απριλίου 2017 20:52

Δικηγόρος για τις οφειλές Energa και Hellas Power

Δικηγόρος για τις οφειλές Energa και Hellas Power

Για τον ορισμό δικηγόρου στις υποθέσεις Energa και Hellas Power καλείται να αποφασίσει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας που συνεδριάζει την Τρίτη στη 1 το μεσημέρι. 

Ο δικηγόρος θα χειριστεί τις υποθέσεις για τη διαδικασία απόδοσης συνολικού χρηματικού ποσού 36.282,47 ευρώ σύμφωνα με το Ν. 4312/2014, την άσκηση αγωγής κατά των κατηγορουμένων και των εταιρειών τους για χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης του δήμου και την περαιτέρω αποζημίωση της προκληθείσας περιουσιακής ζημίας του δήμου (τόκοι, προσαυξήσεις, δικαστικά έξοδα κ.λπ.), και τη λήψη ασφαλιστικών μέτρων συντηρητικής κατάσχεσης κ.λπ. κατά των αντιδίκων. Τέλος θα εκπροσωπήσει τον δήμο ως πολιτικώς ενάγοντα, στην κατ' έφεση ποινική δίκη ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών.

Στην ίδια συνεδρίαση τα υπόλοιπα θέματα που θα συζητηθούν είναι: Η έγκριση δαπανών και η ψήφιση διάθεσης πιστώσεων προϋπολογισμού, οικονομικού  έτους 2017. Η τροποποίηση προϋπολογισμού. Η επικύρωση πρακτικού του συνοπτικού διαγωνισμού «Επέκταση - Επισκευή Νεκροταφείων ΔΕ Φιλιατρών». Η σύνταξη τριμηνιαίας έκθεσης αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού, Δήμου Τριφυλίας, Α΄ τρίμηνο οικ. έτους 2017. Η έγκριση πρακτικού ελέγχου των δικαιολογητικών του προσωρινού αναδόχου του έργου «Ανάπλαση Κοινοχρήστων Χώρων Τ.Κ. Καλού Νερού».

 

Κ.Μπ.