Κυριακή, 02 Ιουλίου 2017 17:01

Πρόσληψη 4 διμηνιτών ηλεκτρολόγων στο Σϋνδεσμο Υδρευσης

Γράφτηκε από την
Πρόσληψη 4 διμηνιτών ηλεκτρολόγων στο Σϋνδεσμο Υδρευσης

Στην πρόσληψη 4 διμηνιτών ηλεκτρολόγων θα προβεί ο Σύνδεσμος Υδρευσης Δήμων Καλαμάτας, Μεσσήνης και Κοινοτήτων περιοχής Καλαμάτας, προκειμένου να καλύψει έκτακτες ανάγκες του στη διάρκεια του καλοκαιριού.

Οι ηλεκτρολόγοι αυτοί, που θα απασχοληθούν από τις 15 Ιουλίου μέχρι και τις 14 Σεπτεμβρίου, καλούνται να αντιμετωπίσουν τις αυξημένες ανάγκες λειτουργίας των αντλιοστασίων κατά τη θερινή περίοδο.

Στο σκεπτικό της απόφασης επισημαίνεται ότι οι τέσσερις μόνιμοι ηλεκτρολόγοι που διαθέτει ο Σύνδεσμος δεν επαρκούν για τις ανάγκες που προκύπτουν το καλοκαίρι, με συνέπεια να είναι υποχρεωμένοι να εργάζονται σε καθημερινή βάση, γεγονός που δεν δίνει τη δυνατότητα ούτε για τις προγραμματισμένες συντηρήσεις και επισκευές, αλλά ούτε και για ενδεχόμενες έκτακτες που πιθανόν να προκύψουν κατά τη θερινή περίοδο αιχμής.

Στα καθήκοντα των 4 συμβασιούχων ηλεκτρολόγων περιλαμβάνεται η συντήρηση και επισκευή του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των αντλιοστασίων στο Κάστρο και στο Πήδημα και γενικότερα των εγκαταστάσεων του Συνδέσμου. Επιπλέον, επειδή -σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης- το υπάρχον προσωπικό δεν επαρκεί, οι συμβασιούχοι θα καλούνται να εκτελούν ημερήσιες βάρδιες στα αντλιοστάσια, εκτός από τις Κυριακές και άλλες αργίες.


NEWSLETTER