Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018 16:13

Τα θέματα της επερχόμενης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης

Τα θέματα της επερχόμενης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης

Η μείωση του δημοτικού τέλους και του φόρου ηλεκτροδοτούμενων χώρων περιλαμβάνεται στα θέματα της επόμενης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης, η οποία έχει προσδιοριστεί την ερχόμενη Δευτέρα, στη 1 το μεσημέρι.

Θα προηγηθεί ωστόσο, μισή ώρα νωρίτερα, άλλη συνεδρίαση του Σώματος, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης την έγκριση απολογισμού - ισολογισμού του δήμου για το οικονομικό έτος 2016.

Στη δεύτερη, χρονικά συνεδρίαση, το Δημοτικό Συμβούλιο -εκτός από το πιο πάνω θέμα του τέλους και του φόρου για τους ηλεκτροδοτούμενους χώρους-  θα κληθεί, μεταξύ άλλων, να γνωμοδοτήσει σχετικά με την κήρυξη συμπληρωματικής αναγκαστικής απαλλοτρίωσης για το έργο “επαρχιακή οδός Ριζόμυλος - Κορώνη, τμήμα Γέφυρα Τζάνε - έξοδος Καλαμακίου”, ενώ θα συζητήσει και την κατάρτιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος δημοσιονομικής στρατηγικής 2019-2021.

Ακόμα, το Σώμα θα απασχοληθεί και με τη διάλυση της σύμβασης για την εκπόνηση της μελέτης αποχέτευσης και βιολογικού καθαρισμού των τέως Δήμων Αίπειας και Κορώνης.

Β.Γ.Μ.