Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 08:09

Κάμερες ασφαλείας στην Κεντρικής Αγορά Καλαμάτας

Κάμερες ασφαλείας στην Κεντρικής Αγορά Καλαμάτας

 

Κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης (κάμερες ασφαλείας - επιτήρησης) τοποθετήθηκε στο στεγασμένο χώρο της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας και θα λειτουργήσει αμέσως μετά την αδειοδότησή του από την αρμόδια αρχή.

Επίσης, αντικαταστάθηκαν τα φωτιστικά σώματα που λειτουργούν τις νυχτερινές ώρες με νέας γενιάς φωτιστικά LED (SMD), τύπου καμπάνας. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας, που φτάνει στο 80%.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΑΚ, “οι κάμερες μάρκας Dahua που είναι μεγάλης ευκρίνειας (4 MP) υψηλής ανάλυσης και ποιότητας, εγκαταστάθηκαν για την προστασία καταναλωτών, παραγωγών και επαγγελματιών. Κατ’ αυτό τον τρόπο εμπεδώνεται αίσθημα ασφάλειας και οι χώροι γίνονται πιο φιλόξενοι ειδικότερα για τους καταναλωτές. Αναμφίβολα αποτρέπονται παραβατικές ενέργειες”.

Για τα νέα φωτιστικά η ανακοίνωση αναφέρει ότι “επιπλέον αυξήθηκε θεαματικά η φωτεινότητα των τμημάτων της ΚΑΚ κατά τις βραδινές ώρες, προκειμένου να διευκολύνει τους επαγγελματίες, αλλά και να αποτρέψει παραβατικές συμπεριφορές σε συνδυασμό με την τοποθέτηση καμερών ασφαλείας”.