Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2018 19:16

Η διαχείριση των σκουπιδιών στο Δημοτικό Συμβούλιο Οιχαλίας

Γράφτηκε από την

Η σκοπιμότητα της μελέτης για την υπηρεσία μεταφοράς και διαχείρισης των απορριμμάτων του Δήμου Οιχαλίας θα απασχολήσει, μεταξύ άλλων, το Δημοτικό Συμβούλιο στη συνεδρίασή του που έχει προγραμματιστεί για σήμερα στις 8 το βράδυ.

Στην αποψινή του συνεδρίαση το Σώμα θα γνωμοδοτήσει σχετικά με τις μεταβολές σχολικών μονάδων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου για το σχολικό έτος 2019 - 2020, ενώ θα κληθεί να αποφασίσει επίσης για τη διάλυση της σύμβασης του έργου συντήρησης και αποκατάστασης του κτηρίου του πρώην Δημοτικού Σχολείου Ανθούσας.

Νωρίτερα σήμερα, εξ άλλου, στις 12 το μεσημέρι, θα συνεδριάσει η Οικονομική Επιτροπή του δήμου, η οποία, μεταξύ άλλων, θα κληθεί να εγκρίνει το πρακτικό της δημοπρασίας για την επισκευή των αντλιοστασίων του δήμου, προϋπολογισμού δαπάνης 69.999,49 ευρώ.

Τέλος, στις 11 σήμερα το πρωί, η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής θα συζητήσει, μεταξύ άλλων, την προτεινόμενη τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου πόλεως στον Μελιγαλά στο οικοδομικό τετράγωνο 10, με σκοπό τη δημιουργία πεζοδρομίου.