Δευτέρα, 29 Απριλίου 2019 20:02

Νίκας για την τραγωδία στον σαϊτοπόλεμο: "Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από το τραγικό δυστύχημα"

Γράφτηκε από την
Νίκας για την τραγωδία στον σαϊτοπόλεμο: "Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από το τραγικό δυστύχημα"

"Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι στο δήμο από το τραγικό δυστύχημα” στο σαϊτοπόλεμο της Κυριακής, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο εικονολήπτης Κώστας Θεοδωρακάκης, δήλωσε σήμερα στην “Ε” ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας.

Επεσήμανε ότι αυτές οι ώρες είναι ώρες περισυλλογής και συνέστησε να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις δηλώσεις μας. Ειδικότερα, ο κ. Νίκας σημείωσε:

“Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι στο δήμο και ασφαλώς είναι όλοι συγκλονισμένοι όσοι αγαπούν το παραδοσιακό έθιμο του σαϊτοπολέμου, από το τραγικό δυστύχημα το οποίο είχε ως συνέπεια το θάνατο του αγαπητού σε όλους μας Κώστα, ο οποίος ως άνθρωπος των μέσων ενημέρωσης αγαπούσε ιδιαιτέρως το σαϊτοπόλεμο και τον κάλυπτε δημοσιογραφικά πάνω από 30 χρόνια.

Αυτές οι ώρες είναι ώρες περισυλλογής, ασχολούνται οι αρχές με το συγκεκριμένο δυστύχημα. Επομένως στις δηλώσεις μας πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Υπενθυμίζω, όμως, ότι διαχρονικά πάντοτε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας στήριζε και στηρίζει ηθικά, οικονομικά και οργανωτικά τη συγκεκριμένη εκδήλωση, η οποία μετρά στην Καλαμάτα πολλές 10ετίες και είναι συνδεδεμένη με μύθους, θρύλους, ιστορία και οπωσδήποτε με την τοπική μας παράδοση”.


NEWSLETTER