Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019 18:03

Αντιπρόεδρος ο Βασίλης Τζαμουράνης στην Οικονομική Επιτροπή

Γράφτηκε από τον

 

Ο Βασίλης Τζαμουράνης, επικεφαλής της παράταξης “Πρότυπος Δήμος”, εξελέγη ομόφωνα χθες αντιπρόεδρος στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας.

Στη χθεσινή πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής, στην αρχή (γιατί μετά αναχώρησε για την Τρίπολη για συνάντηση με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου), παρέστη και ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος ο οποίος τάχθηκε υπέρ της σύνθεσης, της συνεργασίας και της συνεννόησης. Παρατήρησε ότι οι αλλαγές στον “Κλεισθένη” «είναι μία άμυνα στη δημοτική αρχή, για καλύτερη διοίκηση στο δήμο, για να αποφευχθεί η ακυβερνησία». Και ζήτησε από τον πρόεδρο της επιτροπής τον Γιώργο Φάβα να καλούνται στις συνεδριάσεις οι επικεφαλής όλων των παρατάξεων και να δίνεται ο λόγος σ’ όλους.

Το να καλυφθεί η θέση του αντιπροέδρου από τον κ. Τζαμουράνη -ο οποίος την αποδέχθηκε- ήταν μια πρόταση του Βασίλη Κοσμόπουλου, επειδή, όπως παρατήρησε, έχει την εμπειρία, λόγω της πολύχρονης θητείας του ως διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της επιτροπής Γ. Φάβας είχε δηλώσει ότι η παράταξη του δημάρχου δεν θέλει τη θέση του αντιπροέδρου και ζήτησε να την πάρουν οι μειοψηφίες.

Γ.Σ.