Σάββατο, 02 Νοεμβρίου 2019 13:07

240 νέοι κάδοι στον Δήμο Τριφυλίας

Γράφτηκε από τον
240 νέοι κάδοι στον Δήμο Τριφυλίας

Με 240 νέους κλάδους εξοπλίστηκε ο Δήμος Τριφυλίας μέσα από διαγωνισμό που είχε ολοκληρωθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Χθες οι κάδοι παραδόθηκαν στο δήμο. Είναι απαραίτητοι καθώς ο αριθμός των υπαρχόντων δεν επαρκεί, και αρκετοί από αυτούς έχουν προβλήματα.

Οσον αφορά την κατανομή τους, όπως μας επισήμανε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Γιώργος Ασημακόπουλος, αυτή θα γίνει με βάση τις ανάγκες και τις προτεραιότητες που υπάρχουν σε όλο το δήμο. Επίσης αποκάλυψε ότι στις σκέψεις της νέας δημοτικής αρχής σαν επόμενο βήμα είναι να γίνει υπογειοποίηση των κάδων.

Χθες επίσης ο κ. Ασημακόπουλος είχε συνάντηση με το προσωπικό που απασχολείται στην καθαριότητα του δήμου και σε άλλες υπηρεσίες αρμοδιότητας του στην ΔΕ Κυπαρισσίας, κλείνοντας τις συναντήσεις που είχε ήδη σε Γαργαλιάνους και Φιλιατρά. Τους συνεχάρη για την προσπάθειά τους τονίζοντας ότι όλοι προσπαθούν για το καλύτερο και αυτό το βλέπουν οι πολίτες και το αναγνωρίζουν. Σημείωσε δε ότι μπορεί να είναι λιγότεροι σαν προσωπικό σε σχέση με πριν, όμως τα αποτελέσματα είναι καλύτερα και αυτό οφείλεται στην καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ προσωπικού και αιρετών. Εχετε καταφέρει, τους είπε χαρακτηριστικά, να μιλά όλος ο κόσμος για εσάς και το πολύ καλό σας έργο.

 

Κ.Μπ.


NEWSLETTER