Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012 18:56

Λαμπαδηδρομία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντών Αιμοδοτών στην Τρίπολη

Γράφτηκε από την
Λαμπαδηδρομία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντών Αιμοδοτών στην Τρίπολη

Ο Δήμος Τρίπολης και η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης συμμετέχουν στην κορυφαία εκδήλωση της Π.Ο.Σ.Ε.Α,τη Λαμπαδηδρομία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντών Αιμοδοτών που διοργανώνεται για δέκατη συνεχή χρονιά μεταφέροντας το μήνυμα « Ελλάδα αυτάρκης σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα».

Η Τρίπολη με ιδιαίτερη τιμή υποδέχτηκε τη Φλόγα της Αγάπης την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου. Ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης ,υποστηρικτής των Εθελοντών Αιμοδοτών ως λαμπαδηδρόμος ,με τη συνοδεία μαθητών γυμνασίων της Τρίπολης άναψε τη φλόγα στην πόλη για να συνεχίσει το μακρινό ταξίδι της .

Στη σεμνή αυτή τελετή που προήγαγε την αξία των Εθελοντών Αιμοδοτών το παρόν έδωσαν ο Πρόέδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Τρίπολης Δημήτρης Κοσκινάς ,η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Τρίπολης Χριστίνα Ζαμπαθά ,ο Αντιπρόεδρος του Νομικού Προσώπου Σταύρος Κουκάκης, ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης Ζαφείρης Μπισιούλης , ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας του Δήμου Τρίπολης Ηλίας Κάμαρης ,δημοτικοί σύμβουλοι , καθηγητές και μαθητές γυμνασίων και λυκείων της Τρίπολης .

Η Φλόγα της Αγάπης και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης άναψε στις 17 Αυγούστου στο Μαρούσι και ταξιδεύει από πόλη σε πόλη, από καρδιά σε καρδιά με σύνθημα

«ΔΙΝΩ ΑΙΜΑ – ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗ ΖΩΗ – ΟΔΗΓΩ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ»

Η Τρίπολη στηρίζει το εγχείρημα αυτό που σκοπό έχει αφενός να καταστεί η Ελλάδα αυτάρκης σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα και αφετέρου τη θετική προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό.

Αξίζει για χιλιάδες λόγους , για τη ζωή όλων μας να γίνουμε πρεσβευτές του μηνύματος της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Οι Εθελοντές Αιμοδότες προσφέρουν ζωή!

Ο Δήμος Τρίπολης ευχαριστεί τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης , τους καθηγητές και μαθητές των Γυμνασίων του Δήμου Τρίπολης, τη Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης ,τη Δημοτική Αστυνομία ,την Τροχαία Τρίπολης, καθώς και τους χορηγούς Σαλαπάτας Νικόλαος –Επιγραφές, Τασιγιαννάκης Δημήτριος-Ηλεκτρ.Αυτοκινήτων, Τσαβάρας Γεώργιος-Αντιπροσωπεία Αυτοκινήτων, Αλέμης Γιώργος –Ηχητική κάλυψη, για τη συμβολή τους στη διεξαγωγή της λαμπαδηδρομίας.



Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Τρίπολης

 








NEWSLETTER