Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2020 13:44

Απολύμανση δημόσιων χώρων στην Τριφυλία

Γράφτηκε από τον
Απολύμανση δημόσιων χώρων στην Τριφυλία

Την απολύμανση δημόσιων χώρων ξεκίνησε ο Δήμος Τριφυλίας και η αρχή έγινε χθες από την κεντρική πλατεία Φιλιατρών, όπου συνεργεία του δήμου παρουσία του δημάρχου Γιώργου Λεβεντάκη έκαναν τις εργασίες.

Σχετική ανακοίνωση υπήρξε και από το δήμαρχο, με την οποία παροτρύνονται οι πολίτες να μείνουν σπίτι και τα υπόλοιπα θα τα φροντίσει ο δήμος. Χαρακτηριστικά αναφέρεται: «Εφαρμόζοντας το σχέδιο πρόληψης κατά του κορονοϊού, ο Δήμος Τριφυλίας ξεκίνησε την απολύμανση όλων των δημόσιων χώρων του. Συνεργεία του θα προβούν σε εργασίες ψεκασμού και απολύμανσης σε όλες τις δημοτικές ενότητες. Θα απολυμανθούν πεζοδρόμια, δρόμοι, πλατείες και κάδοι απορριμμάτων, παράλληλα με την καθαριότητά τους, για την υγιεινή και ασφάλεια όλων μας. Γιατί όλοι μαζί, σε συνεργασία, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την παρούσα δυσμενή κατάσταση και να πάμε παρακάτω.

Από εσάς ζητάμε μόνο να είστε ψύχραιμοι, να υπακούσετε στις οδηγίες του υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ και να μείνετε σπίτι σας. Τα υπόλοιπα θα τα φροντίσουμε εμείς. Οφείλουμε να αισιοδοξούμε πως με τη βοήθεια του Θεού, όλα θα πάνε καλά!».

 

Κ.Μπ.


NEWSLETTER