Σάββατο, 11 Απριλίου 2020 18:21

Παράταση διαβούλευσης για την μελέτη του Καλαμάτα - Ριζόμυλος ζητά και ο Βασιλόπουλος

Γράφτηκε από την
Παράταση διαβούλευσης για την μελέτη του Καλαμάτα - Ριζόμυλος ζητά και ο Βασιλόπουλος

 

Αίτημα παράτασης του χρόνου διαβούλευσης για τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου του οδικού άξονα Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου, του τμήματος Καλαμάτα - Ριζόμυλος, κατέθεσε ο δήμαρχος της μεσσηνιακής πρωτεύουσας Θανάσης Βασιλόπουλος.

Το αίτημα κατατέθηκε με επιστολή του προς τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη και τον γ.γ. Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων Κωνσταντίνο Αραβώση, με κοινοποίηση στη Διεύθυνση Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης του υπουργείου.

Ο κ. Βασιλόπουλος σημειώνει ότι η παράταση του χρόνου διαβούλευσης για τη ΜΠΕ, ένα σημαντικό αναπτυξιακό έργο, κρίνεται απαραίτητη με δεδομένη τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουμε, λόγω της υγειονομικής κρίσης και των περιοριστικών μέτρων που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας του Covid-19. Αναφέρει δε ότι είναι κρίσιμο να υπάρξει ουσιαστική ενημέρωση και διαβούλευση επί της μελέτης που έχει αποσταλεί, προκειμένου εν συνεχεία να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις από τα συλλογικά όργανα του δήμου.


NEWSLETTER