Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2020 13:59

Tριφυλία: Απάντηση Κοροβίλα σε Λεβεντάκη για το “προδότης”

Tριφυλία: Απάντηση Κοροβίλα σε Λεβεντάκη για το “προδότης”

 

«Προδότης είναι αυτός που προδίδει αυτά που είχε αναγγείλει προεκλογικά» απαντά με γραπτή του δήλωση ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Αγγελής Κοροβίλας στο δήμαρχο Τριφυλίας Γιώργο Λεβεντάκη, για το χαρακτηρισμό που τους είχε προσάψει καθώς δεν είχαν παραβρεθεί σε προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Συνεχίζοντας τονίζει ότι δεν έχει μάθει να είναι πιόνι κανενός, και καταλήγοντας σημειώνει ότι δεν γίνεται να φταίνε πάντα οι άλλοι εκτός από το δήμαρχο.

Αναλυτικά στη δήλωση του ο κ. Κοροβίλας αναφέρει:

«Κύριε Δήμαρχε,

Τόσο καιρό σας ακούω και όχι μόνο εγώ, αλλά και όλο το Δ.Σ., να μου απευθύνεστε με προσβλητικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς. Με αποκαλέσατε προδότη, θα ήθελα να σας θυμίσω ότι προδότης είναι αυτός που προδίδει αυτά που είχε προαναγγείλει προεκλογικά και όχι αυτός που συνεχίζει να πιστεύει σε ό,τι είχαμε δεσμευτεί προεκλογικά.

Μας αποκαλέσατε λίγους, στα μάτια τα δικά σας ίσως, μπορεί, στα μάτια του λαού της Τριφυλίας σας έδωσαν την απάντηση οι ίδιοι.

Εχω παρευρεθεί σχεδόν σε όλα τα συμβούλια. Εχω στηρίξει προτάσεις σας και έχω ψηφίσει θετικά σε θέματα που έχετε εισάγει θετικά. Οχι σε όλα γιατί πολύ απλά δεν έχω μάθει να είμαι πιόνι κανενός.

Οταν θεωρώ ότι το θέμα που εισάγετε στο συμβούλιο έχει ανάγκη περισσότερης σημασίας από ένα νουμεράκι κωδικό που μας δίνετε και δεν μας εξηγείτε σε τι αντιστοιχεί και επιμένετε σε αυτή την τακτική. Τι θα πω εγώ στο λαό της Τριφυλίας; Ψήφισα παραδείγματος χάριν το τάδε κωδικό γιατί το ήθελε ο δήμαρχος. Και αν δεν το ψηφίσω θα βρίσει εμένα και την οικογένειά μου; Και τι νομίζετε ότι με αυτές τις πρακτικές θα κάνετε; Οτι θα σας φοβηθεί κάποιος; Οτι θα βγάλετε τη θητεία σας; Οτι θέλετε το καλό της Τριφυλίας; Πώς; Βρίζοντας και προσβάλλοντας;

Εύκολο θα ήταν σε μένα να σας προσβάλω και να σας εκθέσω για λάθος χειρισμούς που μπορεί να έχετε κάνει τόσο καιρό που είστε δήμαρχος αλλά δεν προτίθεμαι να το κάνω. Ξέρετε γιατί; Γιατί δεν είμαστε ίσα και όμοια όπως ξεστομίσατε σε προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο απευθυνόμενος σε εμένα.

Γιατί εγώ προσωπικά αποφάσισα να σας στηρίξω. Δεν ήρθα παρακαλώντας στην πόρτα σας ποτέ, για να κατέβω μαζί σας, ούτε για να έχω κανένα όφελος. Το αντίθετο μάλιστα. Είχατε στείλει ένα σωρό απεσταλμένους να με πείσουν να κατέβω μαζί σας. Και αφού δέχθηκα, όταν γύριζα την πλάτη μου εσείς ειρωνικά αναφέρατε για το πρόσωπο μου -γιατί όλα μαθαίνονται κύριε δήμαρχε- έφυγε ο Κοροβίλας bank.

Κύριε δήμαρχε δεν ξέρω σε ποια περιοχή του χάρτη της Ελλάδας κατεβήκατε ως δήμαρχος αλλά σίγουρα δεν κατεβήκατε στην περιοχή του Κολωνακίου. Βρισκόσαστε στην ελληνική ύπαιθρο και όχι σε κάποιο κοσμοπολίτικο μέρος. Εδώ οι άνθρωποι είναι του μόχθου και έχουν και παρατσούκλια.

Δεν σας ενόχλησαν αυτά, βέβαια, όταν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που κατέβαιναν με το συνδυασμό σας είχαν τέτοια. Μάλιστα τα είχατε αναγράψει και πάνω στο ψηφοδέλτιο μήπως και δεν τους αναγνωρίσουν οι ψηφοφόροι και χάσετε καμία ψήφο.

Είπατε ότι δεν μας ξέρει ούτε η μάνα μας. Να σας υπενθυμίσω ότι εσείς λείπατε από την περιοχή 35 χρόνια και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι αλωνίσαμε όλη την Τριφυλία για να σας γνωρίσουμε με τον κόσμο για να μπορείτε να κάθεστε σε αυτή την καρέκλα του δημάρχου σήμερα. Αυτό φαίνεται ότι το ξεχνάτε.

Τινάξτε πια τη χρυσόσκονη από πάνω σας γιατί βλάπτει εσάς και τους γύρω σας.

Δεν γίνεται να φταίνε πάντα όλοι οι άλλοι στο δήμο, εκτός από εσάς. Αναρωτηθείτε κάποια στιγμή, μήπως κάτι δεν γίνεται σωστά;».

Κ.Μπ.