Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020 16:30

Αυτοψία Αθανασόπουλου σε σημαντικά έργα του Δήμου Μεσσήνης

Αυτοψία Αθανασόπουλου σε σημαντικά έργα του Δήμου Μεσσήνης

 

Σημαντικά έργα που εκτελούνται σε κοινότητες του Δήμου Μεσσήνης επισκέφθηκε χθες ο δήμαρχος Γιώργος Αθανασόπουλος, συνοδευόμενους από τους αντιδημάρχους Δημήτρη Καλοφωλιά και Μπάμπη Μακρή.

Συγκεκριμένα, πραγματοποίησε αυτοψία στο εν εξελίξει έργο αντιπλημμυρικής προστασίας στην οδό διασύνδεσης της Κοινότητας Καλαμαρά και της Κοινότητας Εύας με την 7η επαρχιακή οδό, με το οποίο αντιμετωπίζεται η επικίνδυνη διάβρωση του οδοστρώματος και των παρακείμενων ιδιοκτησιών, ενώ παράλληλα αυξάνεται το πλάτος του δρόμου.   

Επίσης, επισκέφθηκε το οίκημα το οποίο θα στεγάσει το κοινοτικό κατάστημα και το Αγροτικό Ιατρείο στην Κοινότητα Καλαμαρά, του οποίου η ανακατασκευή ολοκληρώνεται τις επόμενες μέρες. Ετσι δημιουργείται στον οικισμό μία δημοτική δομή που θα βελτιώσει το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών του δήμου προς τους δημότες.

Στη συνέχεια, μετέβη για επιθεώρηση στο έργο διευθέτησης των όμβριων υδάτων στην Κοινότητα Καρτερολίου, το οποίο βαίνει στο τελικό στάδιο κατασκευής. Ενα έργο που με την ολοκλήρωσή του θα δώσει οριστική λύση στα προβλήματα που δημιουργούνταν από την ελεύθερη και ανεξέλεγκτη ροή των όμβριων υδάτων.

Στις παραπάνω αυτοψίες παραβρέθηκαν και οι πρόεδροι των Κοινοτήτων Καλαμαρά Ηλίας Μπουρίκας, Εύας Γιάννης Καλύβας και Καρτερολίου Ηλίας Χαραλαμπόπουλος.