Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020 17:10

Δήμος Καλαμάτας: Υπογραφές για σημαντικά έργα εντός του μήνα

Γράφτηκε από την
Δήμος Καλαμάτας: Υπογραφές για σημαντικά έργα εντός του μήνα

 

Την ολοκλήρωση των μελετών προκειμένου στη συνέχεια να διεκδικηθεί η χρηματοδότηση των έργων, είτε κεντρικά είτε μέσω της Περιφέρειας, με την οποία υπάρχει αγαστή συνεργασία, ζήτησε ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, σε χθεσινή ευρεία, καθιερωμένη μηνιαία σύσκεψη, στο Δημαρχείο.

Μάλιστα, ο δήμαρχος ενημέρωσε ότι εντός του μήνα σημαντικά έργα θα υπογραφούν για το δήμο, παρουσία κυβερνητικών στελεχών.

Στην ενδιαφέρουσα αυτή σύσκεψη εξετάστηκε η πορεία έργων και μελετών του δήμου και των δημοτικών επιχειρήσεων, καθώς και ο προγραμματισμός για το επόμενο διάστημα.

Στη διάρκεια της πολύωρης σύσκεψης, στην οποία συμμετείχαν αντιδήμαρχοι, η γενική γραμματέας, διευθυντές και υπηρεσιακά στελέχη του δήμου, υπήρξε αναλυτική αναφορά στην πορεία των έργων που εκτελούνται ή πρόκειται σύντομα να υλοποιηθούν. Ιδιαίτερη αναφορά υπήρξε για μελέτες που επικαιροποιούνται, είναι υπό εκπόνηση ή έχουν ολοκληρωθεί κι αναμένουν χρηματοδότηση και οι οποίες σχετίζονται με προγράμματα του ΕΣΠΑ ή με άλλα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα.

Τέλος, σύμφωνα με την ενημέρωση από το δήμο, ο κ. Βασιλόπουλος έδωσε συγκεκριμένες κατευθύνσεις και οδηγίες, ενόψει προγραμμάτων που ενεργοποιούνται.


NEWSLETTER