Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2020 11:35

Απορριμματοφόρο από το Παλαιό Φάληρο στην Τριφυλία

Γράφτηκε από τον
Απορριμματοφόρο από το Παλαιό Φάληρο στην Τριφυλία

 

Ενα απορριμματοφόρο από το Δήμο Παλαιού Φαλήρου θα παραχωρηθεί στο Δήμο Τριφυλίας για ένα μήνα, ώστε να συνδράμει στην καθαριότητα του δήμου που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με τα σκουπίδια.

Ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης μετά το σχετικό του αίτημα προς την ΚΕΔΕ έστειλε αίτημα και στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου, η Οικονομική Επιτροπή του οποίου ενέκρινε την παραχώρηση του απορριμματοφόρου. Ετσι χθες η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας προχώρησε στην «αποδοχή παραχώρησης προς χρήση, από το Δήμο Παλαιού Φαλήρου προς το Δήμο Τριφυλίας, ενός απορριμματοφόρου οχήματος, τύπου Scania, με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΥ 5791, προκειμένου να καλυφθούν οι σοβαρές και αυξημένες ανάγκες του δήμου στην αποκομιδή και εναπόθεση απορριμμάτων, την παρούσα τουριστική περίοδο, με τις κάτωθι προϋποθέσεις: Η παραχώρηση γίνεται χωρίς την καταβολή μισθώματος από πλευράς του Δήμου Τριφυλίας. Η διάρκεια της παραχώρησης θα είναι για ένα μήνα. Ο παραπάνω χρόνος δύναται να παραταθεί με σχετική απόφαση. Ο χώρος εργασίας του αναφερόμενου οχήματος ορίζεται αποκλειστικά η διοικητική περιφέρεια του Δήμου Τριφυλίας. Τα καύσιμα και τα λιπαντικά του εν λόγω απορριμματοφόρου οχήματος θα βαρύνουν τον προϋπολογισμό του Δήμου Τριφυλίας, για όσο διάστημα διαρκεί η παραχώρηση. Τυχόν βλάβες, φθορές, συντηρήσεις κι επισκευές θα βαρύνουν το Δήμο Τριφυλίας, για όσο διάστημα διαρκεί η παραχώρηση. Το γραφείο κίνησης του Δήμου Τριφυλίας θα μεριμνήσει για όλες τις δέουσες ενέργειες της παράδοσης – παραλαβής του προαναφερομένου οχήματος».

Να σημειώσουμε ότι αυτό είναι το δεύτερο απορριμματοφόρο που παραχωρείται για βοήθεια στο Δήμο Τριφυλίας, καθώς πριν από λίγες ημέρες είχε προχωρήσει στην παραχώρηση ενός απορριμματοφόρου και ο Δήμος Καλαμάτας.

 

Κ.Μπ.


NEWSLETTER