Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2020 22:57

Τριφυλία: Παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος η Χάιδω Παναγιωτοπούλου

Γράφτηκε από την

"Μετά από ένα περίπου έτος από την θέση ευθύνης της Αντιδημάρχου Τριφυλίας, αναζητώντας τον κοινό τόπο με τη νέα Δημοτική Αρχή, με γνώμονα την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών του τόπου μας και το καλό του Δήμου Τριφυλίας, τελικά διαπιστώνω, ότι αυτά που μας χωρίζουν είναι περισσότερα από αυτά μας ενώνουν". Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή παραίτησής της από τη θέση της αντιδημάρχου Τριφυλίας η Χαϊδω Παναγιωτοπούλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση παραίτησης της επικεφαλής της παράταξης "Τριφυλία Πρωταγωνίστρια":

"Το κίνητρο της ενασχόλησής μου με τα κοινά αποτέλεσε η  θέλησή μου να προσφέρω και να φανώ χρήσιμη στους συμπολίτες μου και στον τόπο μας, αλλά και η  ξεκάθαρη και διαχρονική πεποίθησή μου ότι αν θέλεις να αλλάξεις τα κακώς κείμενα, πρέπει να παλέψεις εκ των έσω, ως ενεργός πολίτης.

Για τους ίδιους ακριβώς λόγους, πριν ένα έτος περίπου, αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση συνεργασίας και ορισμού μου ως Αντιδημάρχου Τριφυλίας από τον νέο Δήμαρχο Τριφυλίας που εξέλεξε ο Τριφυλιακός λαός, πιστεύοντας ότι αυτά που μας ενώνουν με το νέο Δήμαρχο Τριφυλίας και την παράταξή του ήταν περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν.

Όμως μετά από ένα περίπου έτος από την θέση ευθύνης της Αντιδημάρχου Τριφυλίας, αναζητώντας τον κοινό τόπο με τη νέα Δημοτική Αρχή, με γνώμονα την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών του τόπου μας και το καλό του Δήμου Τριφυλίας, τελικά διαπιστώνω, ότι αυτά που μας χωρίζουν είναι περισσότερα από αυτά μας ενώνουν.

Για τους λόγους αυτούς, παραμένοντας πιστή στις αρχές και τις αξίες της παράταξής μας,

δηλώνω ότι παραιτούμαι από την θέση της Αντιδημάρχου Τριφυλίας, αποχωρώ από τη συνεργασία μου με την Δημοτική Αρχή

δηλώνω ότι παραμένω πιστή στα καθήκοντά μου, καλοπροαίρετα κριτικά,  δημιουργικά και παραγωγικά,  με ξεκάθαρες θέσεις και προτάσεις,   για το κοινό καλό και την πρόοδο του τόπου μας και των συμπολιτών μου,  από τη θέση μου, ως επικεφαλής της παράταξης  μου και της δημοτικής συμβούλου του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας.

Ευχαριστώ τον κ. Δήμαρχο Τριφυλίας Γεώργιο Λεβεντάκη για την μέχρι σήμερα συνεργασίας μας αλλά  και για την πρότασή του για συνέχιση αυτής, εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο του και οι επιλογές του στο τέλος της τετραετίας να έχουν ως αποτέλεσμα θετικό πρόσημο για ολόκληρο το Δήμο Τριφυλίας. Για κάθε τι θετικό θα είμαστε παρόντες και  θα διαφυλάξουμε κριτικά και με προτάσεις οτιδήποτε αισθανθούμε ότι αντιβαίνει αρχές,  αξίες και προτεραιότητες για τον Δήμο μας".