Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020 20:44

Παρατάσεις προθεσμιών για ολοκλήρωση έργων στο Δήμο Πύλου - Νέστορος

Γράφτηκε από την
Παρατάσεις προθεσμιών για ολοκλήρωση έργων στο Δήμο Πύλου - Νέστορος

Παρατάσεις προθεσμιών για την ολοκλήρωση έργων του δήμου πρόκειται να εγκρίνει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πύλου - Νέστορος, αύριο Τετάρτη στις 9 το πρωί, κεκλεισμένων των θυρών, λόγω των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό.

Ειδικότερα, αναμένεται να εγκρίνει παρατάσεις προθεσμιών για: Την αποκατάσταση της οδού Πύλα - Γιάλοβα. Την κατασκευή αστικής οδοποιίας στις Δημοτικές Ενότητες Πύλου - Κορώνης - Μεθώνης. Την κατασκευή αστικής οδοποιίας στην Κοινότητα Χώρας (α’ φάση). Την αποκατάσταση ζημιών οδοστρώματος στην Κοινότητα Μεθώνης. Τη συντήρηση του νεκροταφείου Προφήτη Ηλία Χώρας.
Ακόμα, η επιτροπή: Θα ενημερωθεί και θα λάβει απόφαση για τη δικαστική διένεξη μεταξύ της εταιρείας “South Coast Ανώνυμη Ξενοδοχειακή και Τουριστική Εταιρεία” και του ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στα Βουνάρια. Και θα εγκρίνει την απόφαση της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος - Δόμησης και Ποιότητας Ζωής του δήμου για τον ορισμό επιτροπής χαρακτηρισμού εδαφών για τα δίκτυα αποχέτευσης ακαθάρτων οικισμών Αμπελοφύτου και Κορυφασίου.


NEWSLETTER