Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2020 14:14

Απάντηση Αυρηλιώνη σε Κατρίτση: "Ξύπνησε από τη χειμερία νάρκη"

 

«Ξαφνικά ξύπνησε από τη χειμερία νάρκη», σημειώνει για τον πρώην δήμαρχο Γαργαλιάνων Ακη Κατρίτση σε απάντησή του ο πρόεδρος του Συνδέσμου Υδρευσης "Καπετάν Τέλλος Αγρας" Χαράλαμπος Αυρηλιώνης.

Και σε εξίσου σκληρό ύφος αναφέρει ότι «ήταν ανέκαθεν συνηθισμένος στα μεγάλα λόγια και όχι στα μεγάλα έργα», για να καταλήξει στον ίδιο τόνο: «Δε δεχόμαστε καμία υπόδειξη από ανθρώπους που δοκιμάστηκαν ανεπιτυχώς στην τοπική αυτοδιοίκηση και που, ακόμα και τώρα, ανησυχούν για λάθος πράγματα, ενώ θα έπρεπε άλλα να τους απασχολούν και να τους τρέμουν».

Χαρακτηριστικά ο κ. Αυρηλιώνης αναφέρει: «Και ξαφνικά, με γραπτή δήλωσή του στα τοπικά ΜΜΕ, ξύπνησε από τη "χειμερία νάρκη" του ο πρώην δήμαρχος Γαργαλιάνων κ. Ακης Κατρίτσης. Μαζί ξύπνησε από το λήθαργο και το "όψιμο" ενδιαφέρον του, για την πορεία μελετών, που αφορούν σε έργα της νέας δημοτικής αρχής, για την ευρύτερη περιοχή της Δ.Ε. Γαργαλιάνων. Και όλη αυτή (γραπτή δήλωση), "ντυμένη" με βαρύγδουπες λέξεις, για τη δημιουργία εντυπώσεων, κάτι που διόλου δε μας ξενίζει. Εξάλλου, ο κ. Κατρίτσης ήταν ανέκαθεν συνηθισμένος στα μεγάλα λόγια και όχι στα μεγάλα έργα, στα οποία (μεγάλα λόγια) πράγματι και διαθέτει εμπειρία. Εργα, που ποτέ δεν κατάφερε ούτε καν να ακουμπήσει, όπως αυτό του βιολογικού των Γαργαλιάνων και των πηγών του Αλικοντουζίου. Ας αφήσει τη νέα δημοτική αρχή και το Σύνδεσμο Υδρευσης «Καπετάν Τέλλος Αγρας», που σίγουρα ξέρουν τι κάνουν, να "ανησυχούν" για τις εν λόγω μελέτες και την πορεία των έργων. Δε δεχόμαστε καμία υπόδειξη από ανθρώπους που δοκιμάστηκαν ανεπιτυχώς στην τοπική αυτοδιοίκηση και που, ακόμα και τώρα, ανησυχούν για λάθος πράγματα, ενώ θα έπρεπε άλλα να τους απασχολούν και να τους τρέμουν».

Κ.Μπ.