Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2020 20:43

Διά περιφοράς οι συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας

Γράφτηκε από τον

 

Διά περιφοράς ξεκινούν να γίνονται πάλι οι συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας, με την επόμενη συνεδρίαση να πραγματοποιείται την ερχόμενη Τρίτη στις 12 το μεσημέρι.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:

Τροποποίηση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος έτους 2020. Λήψη απόφασης υποβολής αίτησης χρηματοδότησης στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» για το έργο με τίτλο «Ασφαλτόστρωση αγροτικών οδών Δήμου Τριφυλίας».

Εγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής και εκκαθάρισης του έργου «Ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων Καλού Νερού».

Εγκριση δαπανών για την τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων (Εξοχικό-Φιλιατρά-Μερολίθι Φιλιατρών-Μάτι Γαργαλιάνων).

Λήψη απόφασης για την εκκίνηση της διαδικασίας ανάθεσης δημοσίων συμβάσεων εκπόνησης μελετών πυροπροστασίας τις σχολικές μονάδες του Δήμου Τριφυλίας. Εγκριση δημιουργίας ιππικής σχολής στον Δήμο Τριφυλίας. Αντικατάσταση του 1ου μέλους στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της προγραμματικής σύμβασης «Συγκρότηση και λειτουργία Κέντρου Κοινότητας και κινητής μονάδας στον Δήμο Καλαμάτας με περιοχή ευθύνης την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας (Σχ.ΑΔΣ 211/2019).

Εγκριση παραχώρησης της αίθουσας που στεγάζεται το Λαογραφικό Μουσείο στην Κοινότητα Σελλά, προκειμένου να επαναλειτουργήσει σε συνεργασία με τον Σύλλογο Απανταχού Σελλαίων «Η Αγία Τριάς».

Επέκταση ωραρίου σχολικών καθαριστών/τριών για κάλυψη αναγκών-έγκριση σχετικής αναμόρφωσης προϋπολογισμού.

Περί αποδοχής χρηματοδότησης από το πρόγραμμα "Φιλόδημος ΙΙ" της πράξης με τίτλο «Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες του Δήμου Τριφυλίας».

Κ.Μπ.