Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020 17:12

Αποχή μειοψηφιών από Οικονομική Επιτροπή Τριφυλίας

Γράφτηκε από τον

Μετά τις αλλεπάλληλες προσπάθειες συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας διά περιφοράς, σειρά χθες πήρε και η Οικονομική Επιτροπή.

Η προγραμματισμένη διά περιφοράς συνεδρίαση δεν πραγματοποιήθηκε, καθώς δεν συμμετείχε η απαραίτητη αυξημένη πλειοψηφία. Απουσίαζαν οι σύμβουλοι των μειοψηφιών, στέλνοντας το μήνυμα διαφωνίας τους προς την πρακτική αυτή.
Καθώς όμως ένα από τα θέματα ήταν επείγον, βγήκε πρόσκληση για έκτακτη διά ζώσης συνεδρίαση κεκλεισμένων των θυρών λίγο αργότερα, η οποία και πραγματοποιήθηκε κανονικά. Εκεί το μοναδικό θέμα ήταν η παράταση προθεσμίας αποσφράγισης των προσφορών της πράξης «Ενεργειακή αναβάθμιση και αξιοποίηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στο κολυμβητήριο Κυπαρισσίας». Οπως τόνισε ο πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Δημήτρης Στριμπάκος «το εν λόγω θέμα εισάγεται ως κατεπείγον, καθώς πρέπει άμεσα να ορισθεί νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών και νέα ημερομηνία αποσφράγισης προσφορών, προκειμένου να απαντηθούν τα διευκρινιστικά ερωτήματα τα οποία έχουν τεθεί επί της διακήρυξης και της
μελέτης του εν λόγω διαγωνισμού».
Ορίστηκε ως νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών η Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 13.59. Ως νέα ημερομηνία ηλεκτρονικής αποσφράγισης προσφορών ορίστηκε η Τετάρτη 11 Νοεμβρίου και ώρα 10.00.
Κ.Μπ.