Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2021 13:07

Πρόγραμμα αιμοδοσίας στο Δήμο Τριφυλίας

Γράφτηκε από την
Πρόγραμμα αιμοδοσίας στο Δήμο Τριφυλίας

Πρόσκληση συμμετοχής στο πρόγραμμα εθελοντικής αιμοδοσίας απευθύνει ο Δήμος Τριφυλίας μαζί με την Κοινωφελή Επιχείρησή του και με την υποστήριξη του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας.

Οι δράσεις εθελοντικής αιμοδοσίας θα πραγματοποιηθούν στις 14 Φεβρουαρίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλιατρών, στις 21 Φεβρουαρίου στην Μπρίσκειο Βιβλιοθήκη Γαργαλιάνων και στις 28 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Κατάστημα Κοπανακίου. Της αιμοληψίας θα προηγηθεί προαιρετικά έλεγχος για Covid-19 με τη διενέργεια rapid tests.
Στο σχετικό κάλεσμα τονίζεται: «Δίνουμε αίμα, δίνουμε ζωή. Γιατί ποτέ η ανάγκη δεν ήταν τόσο μεγάλη. Τα εθνικά αποθέματα, τα αποθέματα της τράπεζας αίματος του Δήμου Τριφυλίας έχουν μειωθεί δραματικά. Καλούμε του εθελοντές αιμοδότες, τις επιχειρήσεις, τους συλλόγους, τις υπηρεσίες να συμμετέχουν σε μία πράξη ηθικής, κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς. Δηλώστε τη συμμετοχή σας (τηλεφωνικά ή με ηλεκτρονικό μήνυμα) ως συνδιοργανωτές στην εθελοντική αιμοδοσία μέχρι 9 Φεβρουαρίου 2021, για να αποτυπωθεί η συμμετοχή σας στο ψηφιακό και έντυπο υλικό που θα κυκλοφορήσει. Μεταφέρατε το μήνυμα και παροτρύνετε στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης σας, το προσωπικό σας να αγκαλιάσει τη δράση με την ενεργή συμμετοχή του. Μεταφέρατε το μήνυμα και ενθαρρύνατε τα μέλη σας, γιατί η αλληλεγγύη είναι κοινωνικός πολιτισμός. Δημοσιοποιήστε την πρόσκληση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να διαχυθεί η πληροφορία. Συμμετέχουμε όλοι γιατί μπορεί να είμαστε εμείς αυτοί που θα χρειαστούμε το αίμα. Συμμετέχουμε όλοι γιατί η αιμοδοσία αποτελεί πράξη αγάπης και αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπό μας.
Στηρίζουμε την εθελοντική αιμοδοσία, γιατί το αίμα του αιμοδότη μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ θανάτου και ζωής».
Για πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής συνδιοργανωτών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο mail koinofelis-epixeirisi@hotmail.com και στο τηλέφωνο 27613 60025.


NEWSLETTER