Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2021 18:37

Συζητούν τεχνικό πρόγραμμα την Παρασκευή στο Δήμο Τριφυλίας

Γράφτηκε από την
Συζητούν τεχνικό πρόγραμμα την Παρασκευή στο Δήμο Τριφυλίας


Με κυριότερο θέμα την έγκριση του τεχνικού προγράμματος για το 2021 συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας την ερχόμενη Παρασκευή 12 του μηνός στις 11 το πρωί.

Τα υπόλοιπα θέματα που θα συζητηθούν είναι: Δακοκτονία Δήμου Τριφυλίας έτους 2021. Έγκριση της αριθ. 7/2020 Απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Τριφυλίας με θέμα «Κατανομή χρηματοδότησης ποσού 52.210,00 ευρώ για τις λειτουργικές ανάγκες των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης». Σύνταξη τριμηνιαίας έκθεσης αποτελεσμάτων εκτέλεσης Προϋπολογισμού Δήμου Τριφυλίας Γ΄- Δ΄ Τρίμηνο οικ. έτους 2020. Χαρακτηρισμός ξενοδοχειακών μονάδων ως επιοχιακών. Συγκρότηση Επιτροπής Επίλυσης φορολογικών διαφορών έτους 2021 Δήμου Τριφυλίας. Συγκρότηση Επιτροπής χαρακτηρισμού Ποιμνιοστασίων-Χοιροστασίων για πλήρης απαλλαγή από δημοτικά τέλη καθαριότητος και φωτισμού. Έγκριση της αριθ. 22/2020 Απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Τριφυλίας με θέμα «Διαβίβαση εισήγησης σχετικά με την άρση επικινδυνότητας ετοιμόρροπου, στην Κοινότητα Φιλιατρών του Δήμου Τριφυλίας». Έγκριση της αριθ. 20/2020 Απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Τριφυλίας με θέμα: «Εισήγηση Υπηρεσίας Δόμησης, περί τροποποίησης ρυμοτομικού σχεδίου Μαραθουπόλεως ΔΕ Γαργαλιάνων του Δήμου Τριφυλίας». Ορισμός εκπροσώπων του Δήμου Τριφυλίας στην Γενικής Συνέλευσης του Δικτύου Δήμων Των Εκλεκτών Ελληνικών Γεύσεων. Έγκριση της με αριθ. 256/12-11-2020 Απόφασης της ΔΕΥΑΤ με θέμα «Επί αιτήσεως χρέωσης ελαιοτριβείων και εισήγηση του προϊσταμένου ύδρευσης για αιτήσεις καταναλωτών και χρεώσεις νομικών προσώπων, εκκλησιών κλπ». Εισήγηση για λήψη απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου ως προς την διόρθωση των τετραγωνικών μέτρων χρέωσης του Δημοτικού Φόρου στην ξενοδοχειακή επιχείρηση ΤΕΜΕΣ ΑΕ. Σύσταση προσωρινών προσωποπαγών θέσεων ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου κατ’ εφαρμογήν δικαστικών αποφάσεων. Περί έγκρισης χορήγησης δικαιωμάτων διέλευσης δικτύων ηλεκτρονικής επικοινωνίας και κατασκευής φρεατίων στην Κυπαρισσία.
Την ίδια μέρα στις 10 ώρα το πρωί θα γίνει ξεχωριστή συνεδρίαση με μοναδικό θέμα την έγκριση του οικονομικού απολογισμού-ισολογισμού Δήμου Τριφυλίας οικονομικού έτους 2019.

ΣΤΑ 10,7 ΕΚ. ΕΥΡΩ

Στα 10,7 εκ. ευρώ ανέρχεται το σχέδιο για το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Τριφυλίας για το 2021, το οποίο ομόφωνα αποφασίστηκε από την Εκτελεστική Επιτροπή του δήμου και το εισηγείται στο Δημοτικό Συμβούλιο για συζήτηση και έγκριση.
Πιο συγκεκριμένα για τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολιτικής Προστασίας το ποσό είναι της τάξεως των 9,1 εκ. ευρώ – από τα οποία για αγροτική οδοποιία και πολιτική προστασία προβλέπονται 725.504 ευρώ, για δημοτική οδοποιία 1,9 εκ. ευρώ, για πάρκα, πλατείες, παιδικές χαρές, αθλητικές υποδομές 3,7 εκ. ευρώ, για μελέτες έργων, έρευνες, εργασίες μόλις 98.940 ευρώ. Γενικά το σύνολο των έργων φτάνει τα 7 εκ. ευρώ, ενώ για προμήθειες το ποσό είναι 2,1 εκ.
Για τη Διεύθυνση Διαχείρισης Απορριμμάτων, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου το ποσό είναι 1,4 εκ. ευρώ. Για το Αυτοτελές Γραφείο Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής 153.580 ευρώ, και για το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Δημόσιας Υγείας, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού 19.301 ευρώ.


NEWSLETTER