Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021 18:25

Επιπλέον προσωπικό στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Πύλου Νέστορος

Γράφτηκε από τον
Επιπλέον προσωπικό στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Πύλου Νέστορος

Με επιπλέον προσωπικό, εργασιακής σχέσης ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, σύμφωνα με τις διατάξεις για αντιμετώπιση του Covid-19 από τους ΟTA, ενισχύθηκαν οι 3 Παιδικοί Σταθμοί που λειτουργούν στο Δήμο Πύλου - Νέστορος (Πύλου – Χώρας - Χαρακοπιού).

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το δήμο, οι σταθμοί λειτουργούν από τις 7 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, από 1η Σεπτεμβρίου έως 31η Ιουλίου του επόμενου έτους. Αιτήσεις - εγγραφές πραγματοποιούνται καθ’ όλη την διάρκεια του σχολικού έτους, με την προϋπόθεση ότι υπάρχουν κενές θέσεις νηπίων. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα κάτωθι τηλέφωνα: Παιδικός Σταθμός Πύλου: 27230-22700, Χώρας: 27630-31224, Χαρακοπιού: 27250-41261.

Ο δήμαρχος Πύλου - Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας δήλωσε ότι “η δημοτική αρχή παραμένει πιστή στις δεσμεύσεις της για ενίσχυση δομών που στηρίζουν το παιδί στην προσχολική ηλικία, αλλά και την οικογένεια. Με διαρκή μέριμνα και πάντα στο πλαίσιο της ισχύουσας νομοθεσίας, θα προσπαθούμε με κάθε δυνατό τρόπο να ικανοποιούμε το σύνολο των αιτήσεων, σε συνάρτηση με το προσωπικό, αλλά και την τήρηση των μέτρων, που επιβάλλουν οι ιδιαίτερες συνθήκες που προκλήθηκαν από την πανδημία. Αποδεικνύουμε έμπρακτα, ότι στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πολίτες του Δήμου Πύλου - Νέστορος τις δομές που τους αρμόζουν, αλλά και να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια βελτίωσης των συνθηκών του εκπαιδευτικού έργου, έχοντας πάντα συμμάχους στο πλευρό μας το εκπαιδευτικό και λοιπό προσωπικό των δομών”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER