Κυριακή, 21 Μαρτίου 2021 09:05

Ελπίδες για συνέχιση αντιπλημμυρικού στο Νοσοκομείο Καλαμάτας (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
Ελπίδες για συνέχιση αντιπλημμυρικού στο Νοσοκομείο Καλαμάτας (βίντεο)

Το επόμενο διάστημα αναμένεται, επιτέλους, να ξεκινήσει το αντιπλημμυρικό έργο στον εθνικό δρόμο, από το Νοσοκομείο Καλαμάτας έως τη γέφυρα του αυτοκινητόδρομου πριν το ΤΕΙ, το δεύτερο που υλοποιείται στην περιοχή.

Αυτό δήλωσε ο δήμαρχος Θαν. Βασιλόπουλος, απαντώντας σε ερώτησή μας για το έργο που έχει καθυστερήσει αδικαιολόγητα εδώ και πολλούς μήνες.

“Είμαστε σχεδόν έτοιμοι να ξεκινήσει αυτό το έργο, να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Εχουμε στείλει το έγγραφο στο υπουργείο. Θεωρούμε ότι θα λυθεί το θέμα αυτό άμεσα και θα ξεκινήσει το έργο” απάντησε ο δήμαρχος και πρόσθεσε: “Τις προηγούμενες ημέρες συναντήθηκα και με τους εργολάβους του συγκεκριμένου έργου, σε μια σύσκεψη που έκανα και αφορούσε τη ΔΕΥΑΚ. Νομίζω ότι το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει”.

Για το πρώτο αντιπλημμυρικό έργο από τη Θουρία έως το Νοσοκομείο που έχει σταματήσει, καθώς δόθηκε τέλος στην εργολαβία, “που είναι πάρα πολύ κρίσιμο”, όπως είπε ο δήμαρχος και πρόσθεσε πως “έχουμε μείνει στις αναγκαστικές απαλλοτριώσεις, μέχρι να ολοκληρωθούν αυτά που θα έπρεπε να είχαν ολοκληρωθεί από την αρχή, για να μπορέσει να τρέξει και αυτή η διαδικασία”.

Γ.Σ.


NEWSLETTER