Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 08:31

Καλαμάτα: Δεν ανησυχεί ο Βασιλόπουλος για το δάνειο των διανοίξεων (βίντεο)

Καλαμάτα: Δεν ανησυχεί ο Βασιλόπουλος για το δάνειο των διανοίξεων (βίντεο)

Καθησυχαστικός είναι ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος για το δάνειο των 4 εκ. ευρώ από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, για τις διανοίξεις σημαντικών δρόμων στην Ανατολική Παραλία, το οποίο έχει καθυστερήσει.

“Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, καμία καθυστέρηση. Είναι διαδικαστικό, πρέπει πρώτα να περάσει ο ισολογισμός του δήμου για το προηγούμενο έτος και μετά να προχωρήσουμε και να ζητήσουμε τη χρηματοδότηση που θα γίνει τους επόμενους μήνες”, απάντησε ο δήμαρχος σε ερώτησή μας για το συγκεκριμένο αναπτυξιακό δάνειο.

Ο κ. Βασιλόπουλος ανέφερε ότι “την αρχική έγκριση για το σύνολο του δανείου την έχουμε λάβει” και διευκρίνισε: “Υπάρχουν κομμάτια που εξειδικεύονται και γι’ αυτό θα ζητήσουμε χρηματοδοτήσεις. Για να μπορέσει να γίνει αυτό θα πρέπει να περάσει από το Δημοτικό Συμβούλιο ο ισολογισμός του προηγούμενου έτους και μετά μπορούμε να ζητήσουμε χρηματοδότηση για να ξεκινήσουμε. Να αποζημιώσουμε τους ιδιοκτήτες αρχικά και μετά σε δεύτερο χρόνο να ζητήσουμε χρηματοδότηση για να ξεκινήσουν οι διανοίξεις”.

Γ.Σ.