Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2022 17:43

Διαβούλευση στον Δήμο Καλαμάτας για μάρκετινγκ πλαν στον τουρισμό (βίντεο)

Διαβούλευση στον Δήμο Καλαμάτας για μάρκετινγκ πλαν στον τουρισμό (βίντεο)

Διαβούλευση επί του προτεινόμενου σχεδίου μάρκετινγκ πλαν του Δήμου Καλαμάτας για τον τουρισμό θα πραγματοποιηθεί την άλλη Πέμπτη 3 Μαρτίου στο ιστορικό Δημαρχείο, στην αίθουσα “Δημάρχου Χρήστου Μαλαπάνη”, στις 7 το απόγευμα.

Σε δηλώσεις του χθες ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Νίκος Μπασακίδης ανέφερε ότι “ο Δήμος Καλαμάτας είναι στη φάση της στρατηγικής παρέμβασης σε ό,τι αφορά τον τουρισμό, εκπονώντας αυτή τη στιγμή το στρατηγικό σχέδιο μάρκετινγκ πλαν για τον τουρισμό. Είναι το πρώτο βήμα απέναντι σε όλα τα υπόλοιπα που θα ακολουθήσουμε, ώστε να έχουμε περί το τέλος της άνοιξης ένα ολοκληρωμένο στρατηγικό σχέδιο για τον τουρισμό. Ο οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος μπορεί να το κατεβάσει από τον αντίστοιχο σύνδεσμο”.

Διευκρίνισε, επίσης, ότι “είναι μία διαβούλευση πάνω στην οποία οι φορείς που έχουν προσκληθεί, όλοι οι εμπλεκόμενοι με τον τουρισμό, θα μπορέσουν να εκφράσουν τις απόψεις τους. Κατά την εκτίμησή μας θα είναι πάρα πολύ σοβαρές σε αυτό το στάδιο και θα αποτελέσουν τον μπούσουλα για τα επόμενα χρόνια και για το πώς θα κινηθούμε σταδιακά για τον τουρισμό”.