Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2010 21:11

Συνάντηση Μπρεδήμα με Τατούλη

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας Θόδωρος Μπρεδήμας και οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι του δημοτικού συνδυασμού «Η Αλλαγή» θα επισκεφθούν την ερχόμενη Κυριακή το πρωί τον πρώτο αιρετό περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, κατά την επίσκεψή του στην Καλαμάτα.
Υπ’ όψιν του κ. Τατούλη θα τεθούν τα προβλήματα που απασχολούν το Δήμο Καλαμάτας και κυρίως τα θέματα των απορριμμάτων και τις πολεοδομικές μελέτες Ασπροχώματος, Βέργας και Μικράς Μαντίνειας, άλλα και  θέματα που έχουν σχέση  με τα Δημοτικά Διαμερίσματα Θουρίας, Άριος και Αρφαρών.
Επίσης, μέσα στις προσεχείς ημέρες ο επικεφαλής του συνδυασμού Θ. Μπρεδήμας και οι δημοτικοί σύμβουλοι θα επισκεφθούν και το νέο Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μαλαπάνη, στον οποίον θα θέσουν υπ’ όψιν τις απόψεις τους σχετικά με τη στέγαση υπηρεσιών του δήμου στο κτήριο του Διοικητηρίου, καθώς και συναφή θέματα που αφορούν την εφαρμογή του Νόμου 3852 περί «Καλλικράτη».    
Εξάλλου, οι νεοεκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι που πραγματοποίησαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, την πρώτη συνάντησή τους ασχολήθηκαν με τις αρμοδιότητες του Νόμου που αφορά τον «Καλλικράτη», αλλά και τα γενικότερα θέματα της λειτουργίας του συνδυασμού μέσα στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.
Τέλος, αποφασίσθηκε ότι μέσα στο Δεκέμβρη θα συνεδριάσει ο συνδυασμός και θα γίνει κατανομή αρμοδιοτήτων στους υποψηφίους της «Αλλαγής»  με σκοπό την παρακολούθηση του δημοτικού έργου, αλλά και την υποβολή προτάσεων για την εύρυθμη λειτουργία του με στόχο τον εντοπισμό των προβλημάτων αλλά και την εξυπηρέτηση των πολιτών της Καλαμάτας και των Δημοτικών Διαμερισμάτων του διευρυμένου Δήμου.

Από το Γραφείο Τύπου του Θόδ. Μπρεδήμα