Δευτέρα, 09 Μαϊος 2022 17:50

Εργασίες διάνοιξης οδών στο Δήμο Μεσσήνης

Εργασίες διάνοιξης οδών στο Δήμο Μεσσήνης

Τις εργασίες διάνοιξης στις οδούς Παπασταθοπούλου, Αθανασίου Γ. Ηλιόπουλου και Ύδρας ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα σε μήκος περίπου 200 μέτρων ο Δήμος Μεσσήνης.

Οι εργασίες ξεκίνησαν αφού πρώτα εξασφαλίστηκαν οι απαραίτητες πράξεις παραχώρησης των ιδιοκτητών (συμβόλαια και υπεύθυνες δηλώσεις), ενώ σταδιακά -όπως ενημερώνει ο δήμος σε ανακοίνωσή του- θα υλοποιηθούν και συνοδές υποδομές δικτύων κοινής ωφέλειας. Θυμίζουμε ότι η έναρξη των εργασιών για τις διανοίξεις δρόμων που προβλέπονται στο σχέδιο πόλης της Μεσσήνης έγινε το Δεκέμβριο του 2020 στις οδούς Νεράιδος Πηνειώς και Ναπολέοντος Ζέρβα, συνολικού μήκους 130 μέτρων (δυτικά του Δημαρχείου και νότια της οδού Παύλου Πτωχού). Ακολούθησαν εργασίες διάνοιξης στην οδό Παύλου Μπακογιάννη, ενώ σταδιακά υλοποιήθηκαν και συνοδές υποδομές ομβρίων, ύδρευσης και φωτισμού.

Στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Μεσσήνης αναφέρεται μεταξύ άλλων πως “η προσπάθεια της δημοτικής αρχής συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, καθώς τέτοιες διαδικασίες είναι χρονοβόρες, απαιτούν επίπονη δουλειά και συντονισμό ενεργειών έως την υλοποίηση του έργου”.

Ν.Κ.