Τρίτη, 02 Ιουλίου 2013 11:35

Ξεκάθαρο "όχι" Φωτέα σε συνεργασία με Νίκα

Γράφτηκε από τον
Ξεκάθαρο "όχι" Φωτέα σε συνεργασία με Νίκα

 

Μόνο ως αστείο δήλωσε ο Νίκος Φωτέας ότι μπορεί να εκλάβει ενδεχόμενη εκλογική συνεργασία -και του δημοτικού συνδυασμού «Πρωτοπορία»- με τον δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα.

 

Απαντώντας στη σχετική ερώτηση, ο δημοτικός σύμβουλος -και επικεφαλής της «Πρωτοπορίας»- ξεκαθάρισε, με κατηγορηματικό τρόπο, ότι η άρνησή του περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στο πρόσωπο του δημάρχου:

 

«Ο επικεφαλής ορίζει πάντα και την υπόλοιπη παράταξη. Εμείς δεν είπαμε όχι στην παράταξη του κ. Νίκα, εμείς είπαμε όχι στον κ. Νίκα» διευκρίνισε.

 

Σε κάθε περίπτωση, ο Ν. Φωτέας -στο περιθώριο απολογιστικής συνέντευξης Τύπου, χθες το μεσημέρι, στο Δημαρχείο- δήλωσε ότι ο ίδιος και ο συνδυασμός του θα είναι παρόντες ως υποψήφιοι στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

 

Γνωστοποίησε μάλιστα ότι ήδη βρίσκεται «σε διεργασίες και επαφές και πιστεύουμε ότι υπάρχει πληθώρα συμπολιτών, με τις ίδιες ανησυχίες, που θα συμπορευθούν». Παράλληλα, ο δημοτικός σύμβουλος της ελάσσονος μειοψηφίας δεν απέκλεισε ενδεχόμενο συνεργασίας -υπό προϋποθέσεις- με όποια παράταξη εμφανιστεί και η οποία δεν θα έχει κομματικές εξαρτήσεις:

 

«Εχουμε ήδη μια, πετυχημένη κατά την άποψή μας, πορεία στο Δημοτικό Συμβούλιο.

 

Αν υπάρξει τέτοια παράταξη, εδώ είμαστε, να έρθει να συζητήσουμε. Αν διαπιστώσουμε κοινά ενδιαφέροντα, κοινά σημεία αρχών και δυνατότητα να ανταλλάσσουμε απόψεις στις οποίες θα συμπίπτουμε, τότε είναι ανοιχτά όλα. Δεν κλείνω την πόρτα σε κανέναν» δήλωσε ο Ν. Φωτέας.

 

 


NEWSLETTER