Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013 15:12

Η μελέτη πράξης εφαρμογής στο Ασπρόχωμα

Γράφτηκε από τον
Η μελέτη πράξης εφαρμογής στο Ασπρόχωμα

 

Την εισήγησή της για τη συμφερότερη προσφορά ως προς την εκπόνηση της μελέτης πράξης εφαρμογής του σχεδίου πόλης του Ασπροχώματος παρέδωσε στον Δήμο Καλαμάτας η αρμόδια επιτροπή

 

 

η οποία παρέλαβε και έλεγξε τις συνολικά 8 προσφορές στον σχετικό διαγωνισμό που είχε προκηρύξει ο δήμος της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

 

Σύμφωνα με το πρακτικό της επιτροπής, η πλέον συμφέρουσα -οικονομικώς- προσφορά είναι αυτή που υπέβαλαν τα συμπράττοντα μελετητικά γραφεία Αθανασίου Γεωργούλα και Γεωργίας Γιαννετάκη.

 

Στην εκτίμηση αυτή κατέληξε η επιτροπή του διαγωνισμού, η οποία -αφού είχε προηγουμένως ελέγξει τις τεχνικές προσφορές- προχώρησε τη Δευτέρα 15 Ιουλίου στην αποσφράγιση και τον έλεγχο των οικονομικών φακέλων οικονομικής των 8 ενδιαφερόμενων.

 

Η κύρωση του αποτελέσματος θα γίνει από την Οικονομική Επιτροπή, η οποία θα εισηγηθεί στη συνέχεια το θέμα προς έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

 

Στο μεταξύ, έληξε και τυπικά η όποια οικονομική εκκρεμότητα είχε το υπουργείο Περιβάλλοντος -πρώην ΠΕΧΩΔΕ- με τους συντάκτες της πολεοδομικής μελέτης του Ασπροχώματος.

 

Ειδικότερα, με απόφαση που αναρτήθηκε χθες στη «Διαύγεια», το υπουργείο Περιβάλλοντος γνωστοποιεί ότι παρέλαβε την «μελέτη πολεοδόμησης περιοχής μελέτης Ασπροχώματος» από τα συμπράττοντα γραφεία Φίλιππος Μάτας, Κωνσταντίνος Θώδης, Ιωάννης Λιναρδάκης και ‘’Α. Κουρέτας - Α. Γραμματικός και Σια ΕΠΕ».

 


NEWSLETTER