Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022 17:33

Μία προσφορά για τη δημοτική οδοποιία Κυπαρισσίας 

Μόλις ένας ενδιαφερόμενος υπήρξε για το έργο «Δημοτική Οδοποιία» Κυπαρισσίας, με την Οικονομική Επιτροπή να προχωρά με ομόφωνη απόφαση της στην επικύρωση του πρακτικού Ι της Επιτροπής Διαγωνισμού.

Σύμφωνα με το οποίο φέρεται ως προσωρινός ανάδοχος του έργου "Δημοτική Οδοποιία Κυπαρισσίας", ο οικονομικός φορέας «Αργυράκης Ιωάννης», με ποσοστό έκπτωσης 25,01%, επί του προϋπολογισμού της μελέτης.

Να σημειώσουμε ότι ο προϋπολογισμός του έργου είναι 80.542,82 ευρώ πλέον Φ.Π.Α. 24 %.

Οι εργασίες που πρόκειται να πραγματοποιηθούν αφορούν:

Συντήρηση οδοστρωμάτων με φθαρμένο ασφαλτοτάπητα. Ασφαλτική προεπάλειψη, κατασκευή νέας ασφαλτικής στρώσης κυκλοφορίας πάχους 5εκ. και ασφαλτικές στρώσεις μεταβλητού πάχους επιμετρούμενες κατά βάρος όπου απαιτείται.

Ασφαλτόστρωση χαλικοστρωμένων οδοστρωμάτων. Ασφαλτική προεπάλειψη, κατασκευή νέας ασφαλτικής στρώσης κυκλοφορίας πάχους 5εκ. και ασφαλτικές στρώσεις μεταβλητού πάχους επιμετρούμενες κατά βάρος όπου απαιτείται.

Θα τοποθετηθούν 20,00 μέτρα ρειθροκράσπεδα.

Επίσης από την Οικονομική Επιτροπή ομόφωνα εγκρίθηκε το Πρακτικό 3 ελέγχου δικαιολογητικών της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου για την εκτέλεση της υπηρεσίας «Παροχή υπηρεσιών: 1. Κλάδεμα δενδροστοιχιών και άρση επικινδυνότητας μεγάλων (υψηλών) δέντρων, 2. Συντήρηση κοινοχρήστων χώρων πρασίνου (πλατειών, αλσυλλίων κλπ)».

Για την ομάδα 1 ανάδοχος είναι ο οικονομικός φορέας Ευάγγελος Ξυδέας με  οικονομική προσφορά 21.833,92 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%)

Και για την ομάδα 2  ο οικονομικός φορέας Γκότση Αγγελική , με οικονομική προσφορά 36.158,40 ευρώ  (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%).

 

Κ.Μπ.