Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2013 11:57

Αντικατάσταση του αντιδημάρχου Καθαριότητας στο Δήμο Αργους - Μυκηνών

Γράφτηκε από την
Αντικατάσταση του αντιδημάρχου Καθαριότητας στο Δήμο Αργους - Μυκηνών

Αντικατάσταση αντιδημάρχου πραγματοποιήθηκε χθες στο Δήμο Άργους Μυκηνών. Στη θέση του Γιώργου Καραμήτσα, αντιδημάρχου Καθαριότητας τοποθετήθηκε ο Χρήστος Πετσέλης με τα ίδια καθήκοντα.

 

Μετά την αλλαγή αυτή ο απελθών αντιδήμαρχος Γιώργος Καραμήτσας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Με την παρούσα θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω ότι λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας και των μεγάλων απαιτήσεων της θέσης του Αντιδημάρχου καθαριότητας ζήτησα από τον δήμαρχο Άργους Μυκηνών να με αντικαταστήσει.

Στον λίγο χρόνο της θητείας της παρούσας δημοτικής αρχής δώσαμε και δίνουμε καθημερινά τη μάχη για την καθαριότητα σε όλα τα επίπεδα. Με λίγα μέσα και προσωπικό προσπαθούμε να καλύψουμε τις ανάγκες έξι πρώην Δήμων και δύο κοινοτήτων ενώ στο παρελθόν πολλοί εξ αυτών χρησιμοποιούσαν ιδιώτες εργολάβους.

Όμως, όταν άλλοι δήμοι όπως ο γειτονικός μας της Τρίπολης επί μήνες άφηναν τα σκουπίδια στους δρόμους με κίνδυνο για τη δημόσια υγεία, εμείς σταθήκαμε όρθιοι και στο ύψος των περιστάσεων.

Σε ένα δήμο ο οποίος είναι τεράστιος και αποτελείται από ολόκληρη την παλαιά επαρχία Άργους, η μάχη, κατά γενική ομολογία, είναι επιτυχής. Εχθρός του καλού είναι το καλλίτερο και σε αυτό στοχεύουμε .

Ευχαριστώ και δημοσίως το Δήμαρχο για την ευκαιρία που μου έδωσε να προσφέρω από την πολύ τιμητική θέση του Αντιδημάρχου Άργους Μυκηνών.

Από τη θέση του δημοτικού συμβούλου θα συνεχίσω να υπηρετώ το όραμα του Δημάρχου μας και της δημοτικής μας παράταξης και θα δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη για την επιτυχία στους στόχους του δήμου αλλά και στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές".

Φωτογραφία: argolikeseidiseis.blogspot.gr

 

 

 


NEWSLETTER