Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023 17:32

Καλαμάτα: Πέντε νέους υποψήφιους παρουσίασε ο Θανάσης Βασιλόπουλος (βίντεο)

Καλαμάτα: Πέντε νέους υποψήφιους παρουσίασε ο Θανάσης Βασιλόπουλος (βίντεο)

 

Πέντε ακόμα υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους με τον συνδυασμό του “Δημιουργική Πρωτοβουλία για τον Δήμο Καλαμάτας”, ανακοίνωσε και παρουσίασε σήμερα, ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος.

Πρόκειται για τους Δημήτρη Αναστασόπουλο, Βασίλη Θεοδωρόπουλο, Εφη Καλατζή - Σαραντοπούλου, Πέτρο Τσώλη και Γιάννη Φατούρο.

Αναφερόμενος στα παλιά και τα πολλά νέα μέλη ο Θαν. Βασιλόπουλος παρατήρησε ότι “η εμπιστοσύνη τους μας τιμά, μας δίνει κουράγιο, μας γεμίζει ευθύνες και μας ωθεί στο μονόδρομο της επόμενης ημέρας. Μιας επόμενης ημέρας με όραμα, έμπνευση, όρεξη και διάθεση, σχεδιασμένη με πλήθος έργων που θα αλλάξουν το δήμο μας, θα μεταμορφώσουν την πόλη μας και θα βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας”.

Οι υποψήφιοι σύμφωνα και με τα βιογραφικά που παρουσίασε ο δήμαρχος:

Δημήτρης (Τζίμης) Αναστασόπουλος

Είναι πτυχιούχος εργοδηγός μηχανολόγος. Δημοτικός υπάλληλος και ως εργοδηγός μηχανολόγος εργάζεται στη συντήρηση και στις παρεμβάσεις καθημερινότητας των σχολικών μονάδων του δήμου. Έχει ασχοληθεί για πολλά έτη με τον αθλητισμό μέσω του ποδοσφαίρου, συμμετέχοντας σε ομάδες εντός και εκτός νομού, όπως επίσης και στην Εθνική Ομάδα των Ενόπλων Δυνάμεων. Έχει διατελέσει προπονητής ποδοσφαίρου σε ομάδες και σε ακαδημίες ποδοσφαίρου και συνεχίζει και σήμερα να είναι προπονητής. Είναι μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων ΟΤΑ Μεσσηνίας και έφορος δημοσίων σχέσεων. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Αποφοίτων Ορφανοτροφείων. Είναι παντρεμένος με την Βίκυ Οικονομάκου, με την οποία έχει αποκτήσει έναν γιο.

Βασίλης Θεοδωρόπουλος

Είναι απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΑΤΕΙ Πατρών. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως λογιστής στο ξενοδοχείο “Φιλοξένια” και ως ιδιωτικός υπάλληλος στο τμήμα πωλήσεων σε γνωστή εμπορική εταιρεία. Έχει διατελέσει γραμματέας στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας και είναι εν ενεργεία αναπληρωτής πρόεδρος στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο. Είναι μέλος του Λυκείου Ελληνίδων Καλαμάτας και μέλος της Ορειβατικής Ομάδας “Συνοδοιπόροι στη Φύση”.

Εφη Καλατζή - Σαραντοπούλου

Είναι απόφοιτος του 2ου Λυκείου Ναυπλίου. Έχει εργαστεί ως φοροτεχνικός υπάλληλος στο υπουργείο Οικονομικών, ενώ επί 35 έτη ασκεί εμπορική δραστηριότητα στην Καλαμάτα με κατάστημα ειδών οικιακής χρήσεως. Είναι παντρεμένη με τον δημοσιογράφο και ραδιοφωνικό παραγωγό Θοδωρή Σαραντόπουλο και μητέρα δύο παιδιών.

Πέτρος Τσώλης

Είναι συνταξιούχος ΟΑΕΕ. Έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος επί 8 έτη στον Καποδιστριακό Δήμο Καλαμάτας. Έχει υπηρετήσει ως γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου και αντιπρόεδρος του Ν.Π. Παιδικοί Σταθμοί του δήμου, όπως επίσης και στις επιτροπές του δήμου. Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος Ψητοπωλών Νομού Μεσσηνίας και είναι μέλος του Σωματείου Συνταξιούχων του ΟΑΕΕ. Εν ενεργεία αντιπρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης Διοκλής ΑΕ. Είναι παντρεμένος με την Γραμματική Κουτρουμπή, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Γιάννης Φατούρος

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΑΤΕΙ Χαλκίδας. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών στον ιδιωτικό τομέα ως βοηθός λογιστή - φοροτεχνικού, ενώ στη συνέχεια δημιούργησε τη δική του επιχείρηση -Λογιστικό Γραφείο. Επίσης, δραστηριοποιείται στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας ως παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά. Το 2006 εκλέχθηκε και διετέλεσε πρόεδρος στην  Κοινότητα Ανθειας του Καποδιστριακού Δήμου Θουρίας για 4 έτη, ενώ την περίοδο 2011 - 2014 στον Καλλικρατικό πλέον Δήμο Καλαμάτας διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της “Διοκλής ΑΕ και μέλος της Φορολογικής Επιτροπής του δήμου. Είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία Αγγελοπούλου και έχουν αποκτήσει δύο κόρες.